Pai sunteti amandoi indragostitibv. Daca el te suna si dimineata si seara e clar ca se gandeste la tine! Si te asigur ca nu e doar o simpla vorba, stiu pentru ca si eu sunt la fel. Sfatul meu, sa faci tu primul pas. Daca esti sigura nu l mai testa, scoate-l afara din casa ca poate el este mai timid si nu ma refer la cum e el in general! cu tipul o sa si revinabafta
Buna Din ce-ai spus tu reiese faptul ca te place. Oricum, la varsta asta mai toate relatiile sunt trecatoare, ca doar nu va casatoriti .
Din cate neai spus si eu cred ca te place... incearca sa faci tu primul pas. invita-l la o ciocolata calda sau la un film si spune-i ca il placi. succes sarbatori fericite!
Foarte buna prietenia ta cu acea fata
asa faceam si eu inainte
pana cand o prietena mi-a zis "ba esti prost ce moartea faci arunca`te pe ea dupa ce o termini o poti lasa aluia dar acu daca tu o placi si ea te place atunci poti fi sigur ca trebuie sa o intrebi tu inaintea aluia"
si mi-a priit bine
a fost o fata sooperba dar ma enerva ca nu saruta si ne-am despartit dupa 2 saptamani
Cred ca ar trebui sa iei atitudine. nimeni de aici nu iti va spune concret daca te place sau daca e ceva trecator.fii curajoasa si intreaba-l pe el.
Dupa tot ce ne-ai spus eu cred ca te place fii curajoasa intreaba-l si o sa vezi pana la urma ca o sa fie totul bine... sper ca te-am ajutat.
Alllllexandra întreabă:
Penaaaa1 întreabă: