| hubbelllllll a întrebat:

Am si eu o problemahee hee imi place de un baiat cu care am o relatie de prietenie super buna. El s-a desp de prietena lui si a trecut peste asta. La inceput se dadea la una din preitenele mele pe care o cunostea de ceva vreme dar pe parcurs si'a dat seama ca ea nu e cea ce el isi doreste Intradevar prietena mea e tare copilaroasa si gandeste altfel cea ce lui nu'i c'am place. Vorbim mult la telefon si pe mess. Chiar daca lui ii placea de pr mea eu am incercat sa'i fac sa stea impreuna chair daca eu il iubesc am zis ca e mai bine asa. dar uite ca nu a fost sa fie el nu vrea sa stea cu ea.Ma suna seara cand se culca sa'mi zica cea a mai facut. Imi da beep dimineata cand se trezestehee heeIn unele nopti cand se mai joaca ma suna si am intreaba ce fac.desi stie ca ma trezestee ii place sa faca asta ii palce sa ma vada" enervata" asa intre ghilimele Ma inteleg bine cu el si nu stiu daca ma place sau... e doar asa ceva trecator pentru el.

Răspuns Câştigător
| sticus a răspuns:

Pai sunteti amandoi indragostitiwinkingbv. Daca el te suna si dimineata si seara e clar ca se gandeste la tine! Si te asigur ca nu e doar o simpla vorba, stiu pentru ca si eu sunt la fel. Sfatul meu, sa faci tu primul pas. Daca esti sigura nu l mai testa, scoate-l afara din casa ca poate el este mai timid si nu ma refer la cum e el in general! cu tipul o sa si revinawinkingbaftawinking

6 răspunsuri:
| Katiee^^ a răspuns:

Buna happy Din ce-ai spus tu reiese faptul ca te place. Oricum, la varsta asta mai toate relatiile sunt trecatoare, ca doar nu va casatoriti laughing.

| Bia:X a răspuns:

Din cate neai spus si eu cred ca te place... incearca sa faci tu primul pas. invita-l la o ciocolata calda sau la un film si spune-i ca il placi. happy succeshappy sarbatori fericitehappy!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wow! pe mine chiar m-a emotionat.happyPoi...cred ca trebuie sa-l intrebi daca te place, ce mai astepti?! fa-o!winking

| razvanutzu a răspuns:

Foarte buna prietenia ta cu acea fata happy
asa faceam si eu inainte oh go on
pana cand o prietena mi-a zis "ba esti prost ce moartea faci arunca`te pe ea dupa ce o termini o poti lasa aluia dar acu daca tu o placi si ea te place atunci poti fi sigur ca trebuie sa o intrebi tu inaintea aluia"
si mi-a priit bine happy
a fost o fata sooperba dar ma enerva ca nu saruta si ne-am despartit dupa 2 saptamanihee hee

| bianca17_5869 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa iei atitudinehee hee. nimeni de aici nu iti va spune concret daca te place sau daca e ceva trecator.fii curajoasa si intreaba-l pe el.

| Nicoleta_3414 a răspuns:

Dupa tot ce ne-ai spus eu cred ca te place fii curajoasa intreaba-l si o sa vezi pana la urma ca o sa fie totul bine... sper ca te-am ajutat.