anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema.Imi place de un baiat din clasa.Cred ca si el ma gaseste draguta pentru ca cu mine se poarta un pic mai frumos decat cu celelalte fete.Il cheama Denis.In ora de matematica stau cu el in banca si as vrea niste secrete pentru a-l cuceri atunci.Mulumesc foarte mult!

4 răspunsuri:
| Kitty a răspuns:

Sa te porti cat mai frumos, sa fi calma, linistita, dar sa nu pari nicidecum disperata pentru ca atunci isi va da seama ca iti place de el si nu trebuie sa ii arati asta asa din prima. Lasa -l pe el sa si dea seama din gesturile tale, din felul de a i vorbi, si ar fi bine sa stii si ceva matematica, sa nu zica ca habar n-ai :d

| Alecsandraa a răspuns:

E romantic sa vorbesti in timpul orei prin biletele cu el, ca sa nu zica profa' ta ca vorbesti in timpul orei big grin. intreba-l cum sta el cu iubirea, daca iubeste o fata, ce vede el frumos la o fata etc. Dupa ce ii scrii uite-te in ochii lui sa vezi ce reactie are. Dupa ce discutati asa voi intre voi, intreaba-l de ce se comporta asa de frumos cu tine. Poate va spune ca esti prea directa, iar daca spune asa ii spui ca nu are rost sa o luati cu ocolisuri. Priveste-l drept in ochi, si zambestei usor. Si asta este iubirea din ora de matematica laughing. Sper ca am fost de folos :*

| blue_butterfly a răspuns:

Il privesti duios si incepi sa-i spui pe de rost (in loc de poezie) teorema bisectoarei, teorma lui Pitagora, Lagrange, teorema sinusurilor si teorema medianei. Nu se poate sa nu aprecieze. Bafta!

| ANoNim_7814 a răspuns:

hee hee am o idee.tongue pai daca el obisnuieste sa tina mana pe pikior sau pe banca... ia-l de mana apoi uitate la el in pauza il iei pe hol sau ma rog undeva de privirile colegilor... apoi ii zici si u ca il placi si speri ca si el t place. m rog apoi vezi cum rectioneazawinking succes