| sorina18 a întrebat:

am si eu o problema.imi place de un coleg din clasa. de acest lucru stie doar colega mea de banca deoarece nu am vrut ca si ceilalti sa afle acest lucru.Noi nu prea vorbim la scoala si uneori ne uitam in ore unul la altul.eu sunt prea timida pentru a intra in vorba cu el, imi este rusine sa ii spun si un buna.
Cu ajutorul colegei mele am aflat id lui si l-am bagat in lista si am vorbit cu el doar odata intrebandu-ma doar cine sunt ca nu stia.
El nu stia ca imi place de el pana cand intr-o zi era pe mess si am rugat-o pe colega mea sa ii spuna ca imi place de el pentru ca eu nu aveam curaj sa ii spun.aceasta i-a spus ca nu poate sa fie cu mine pentru ca are prietena de 1 anstraight face. imi e foarte greu sa trec cu vederea acest lucru si oricat de mult as incerca sa il uit nu pot pentru ca il vad in fiecare zi in clasa.mai am totusi o speranta ca poate intr-o zi voi fi cu el.
Credeti ca am gresit ca am pus-o pe colega mea sa vorbeasca cu el, si nu am vorbit eu? sau ma gandesc ca poate nu are prietena si i-a spus asa colegei mele.nu stiu ce sa facstraight facevoi ce ma sfatuiti sa fac?

Răspuns Câştigător
| HBK a răspuns:

E un lucru din care trebuie sa-ti inveti lectia pentru data viitoare, ca la scoala.De acum incolo, oricat de greu ti s-ar parea un lucru, lasa la o parte timiditatea, fa-ti curaj si rezolva-ti treburile si problemele singurica.Nimeni nu si mai da silinta pentru tine sa te ajute.nu era mai bine daca aflai chiar tu de la sursa daca are sau nu prietena?! Inveti din greseli iar alta data vei stii atunci cu siguranta ce trebuie sa faci TU.Succes.

1 răspuns:
| cristime a răspuns:

Imi atunci foarte bine de o colega care nu stiu ce ii cu ea. Mie imi place de ea si ea e groaznic de timida. I-am zis ca imi place de ea si de cand i-am zis ca imi place de ea ma ignora in continu si tot asa in ore ne mai uitam unu la altu si tot asa o cheama Sorina.
Da ai gresit ca ai pus o colega sa intrebe pentru tine. Timiditate curaj aceste intrebari se pun fata in fata si puse de tine binenteles.