Probabil a crezut ca ti-a trecut, in fine.Dar nu e normal sa se poarte asa cu tine.Parintii ei s-au purtat mai sever cu ea, si de aia se poarta mai sever si ea cu tine, incearca sa o intelegi, sa nu iti bati prea mult capul.Sigur tine la tine, doar ca in felul ei.Ea se gandeste la viitorul tau prea mult si e cam obsedata cu asta, si probabil a ramas cu ceva mentalitate de pe timpul comunismului.Stay chill.
Știa ca sunt bolnava pentru ca ieri si azi noapte m-am plâns încontinuu si mi-a dat 1000 de medicamente, da am 17 ani!
Știa ca sunt bolnava, ieri si azi noapte m-am plâns încontinuu si am luat pastile!
Ai o mama cam severa. e normal sa o intereseze sa te duci la scoala sa inveti si sa fii premianta dar pentru o problema de sanatate sa iti faca circ e prea de tot . ce varsta ai? Daca ai sub 14 ani inteleg ca o face doar ca sa te protejeze.
Probabil te-ai mai prefacut in trecut ca esti bolnava ca sa scapi de scoala, sau ceva asemanator, si de aceea nu mai are incredere in tine.
Cum sa iti interzica sa vorbesti cu el, trebuie neaparat sa stie ea? Exista facebook, wapp, sau chiar la scoala puteti vorbi. Totusi, ai 17 ani, nu-i poti permite lu maicata sa te controleze asa.