Vad ca esti cam apropiata de mama ta .eu nu am o asa relatie cu mama mea si consider ca nu e cazul sa se implice si in viata mea personala.Mai bine povestestei cat de fericite sunt prietenele tale, poate o convingi.
E bine ca esti atat de apropiata de mama ta. Daca tot sunteti atat de bune prietene, poti sa-i spui ca iti place de un baiat si ca ai vrea sa ai si tu prieten. Esti inca mica si supusa greselilor, asadar parintii trebuie sa stie mereu unde esti, ce faci si cu cine umbli, pentru a evita anumite evenimente neplacute. Iar daca dai de bucluc, doar ei te pot ajuta.
Explica-i mamei tale ca tot scoala ramane pe primul loc si ca vei ramane o fata cu capul pe umeri si nu te vei apuca de prostii. Atata timp cat nu iti neglijezi celelalte probleme, nu cred ca va avea ceva de obiectat. Castiga-i increderea si ai grija sa nu o dezamagesti!
Totul depinde de tine, daca tu te simti pregatita sa incepi o relatie.de ce nu? dar trebuie sa vorbesti neaparat cu mama ta, sa-i explici ce simti pentru baiat, si ea te va sfatui.(sa tii cont de sfaturile parintilorapoi nu stiu, daca ai o mama mai severa habar n-am cum poti sa o convingi
Nu cred ca ar trebui sa faci acest pas fara ca sa stie mama ta, inca esti destul de micuta pentru a fi complet independenta-pur si simplu dechidei sufletul, spune-i ce crezi la o discutie ca intre prietene.succes
Aoleu, pai esti cam ft mica pentru relatii, traieste'ti copilaria si lasa gagicareala
Cati ani aveti voi, cele care o indemnati pe @bea sa-si minta mama? Ce vedeti voi rau in a avea o relatie apropiata, frumoasa si de prietenie cu mama? Dragele mele, experientele voastre amoroase, si libertatile voastre nu sunt valabile pentru fetitele de varsta lui @bea si educatia ei. Aceste experiente fetelor, ar fi de preferat sa le povestiti in cadrul altor intrebari cu persoane de varsta voastra. Si nici nu cred ca va face cinste ceea ce ati facut voi. Va rog sa ma scuzati, dar nu pot sa tac. Sunt mama si nu as dori ca fetita mea sa aiba asemenea sfatuitoare.
@bea, mama si numai mama iti poate fi o adevarata prietena, te poate apara in orice situatie si te poate invata cum sa te porti si cum sa te feresti de a ajunge in situatii dificile. Ascult-o pe mama. Ce poti sa faci tu, este sa vorbesti mult cu mama ta, sa o faci sa aiba incredere in tine si sa fie sigura ca nu ti se va intampla nimic si, ca va stii intotdeauna unde esti ca sa te poata proteja la nevoie. Sunt convinsa ca daca tu ii vei spune sincer ca prietenia ta cu acel baiat este importanta pentru tine, ca vrei sa iesi cu el, in final iti va da voie. Prezinta-l mamei tale si ai sa vezi ca va fi bine. Succes!
Convinge-o ca esti destul de matura pentru a avea un prietena. Explica-i cat de responsabila esti si zii ca aceasta relatie nu te va afecta in nicun fel. Daca-l placi cu adevarat vei reusi.:d