| BiancaBia2000 a întrebat:

Am si eu o problema. Imi place un baiat, ne intelegemfoarte bine, vorbim, imi zice secretelelui, etc. dar intr-o zi i-am zis ca imi place de el dar nu ii place de mine si apoi i-am spus ca a fost o gluma. Dar imi place foarte, foarte mult de el! Ma consider cam urata pentru el! Ce sa fac ca sa ii placa de mine? Sa am curaj sa ii zis? Multumesc!

2 răspunsuri:
| mariajohanna a răspuns:

Poti sa incerci sa flirtezi cu el mai discret asa... sa vezi daca raspunde si el tot cu flirt sau daca te respinge... sa comunicati mai des, sa zambesti foarte mult si sa fii naturala (ma refer de asemenea si la machiaj si comportament) big grin baietii apreciaza asta big grin. Succes >big grin

| sergino1997 a răspuns:

Eu cred ca trebuie in fiecare zi sa te maciezi, sa te inbraci la moda.Stai mereu linga el,ajutăl,fii mai distrata(baietilor le place)rîde la orice glumă a lui. Apoi peste o luna scrie lui un mesaj daca are sentimente fata de tine. Dacă spune ca te iubeste,este ok, dacă nu, trimitel intr-un loc)))))))lască peste vreo 4 ani vei vedea cum va veni la tine inapoi! XDXD