Servus @Anne194! De ce oare numai atunci când este în stare de ebrietate este atent cu tine, dar, scuză-mă eu nu sunt adepta dictonului "in vino veritas". Te place, e clar, dar nu suficient pentru o relație serioasă.
O seară cu zâmbet să ai și gânduri limpezi!
Nu stiu daca are sentimentte pentru tine, dar e clar ca ii place de tine. pentru ca un baiat nu se poate da la o fataa daca nu ii place deloc de ea. si daca nu i-ar placea de tinee, nu te-ar prezenta prietenilor sai ca iubita.
E un fapt binecunoscut ca alcoolul face femeile mai atragatoare in ochii masculilor care il consuma.
Chiar ca se comporta ca un " badaran " si nu stiu chiar daca e vorba de iubire. Doar ca nu il inteleg, pentru el cred ca sunt doar o copila, pentru ca de multe ori mi-a spus ca daca as avea 18 ani ar fi " fffff bine " .
Desi se comporta ca un 'badaran' chiar ar putea simtii ceva pentru tine, nu doar o bataie de joc.Iti recomand sa accepti o invitatie de la el,cand e 'treaz', si sa te dumeresti ce intentii are. Oricum, eu nu iti recomand sa iti faci vreo relatie cu el in cazul care ii place 'bautura', poate deveni o obsesie pentru el in cel mai rau caz.
Twister09 întreabă: