anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema in legatura cu un baiat care se poarta foarte ciudat cu mine. Adica doar cand e beat are curajul sa vina sa dansam amandoi si sa ma prezinte unor prieteni de ai lui drept "iubita" sa, dar imediat dupa ce eu plec merge si la alte fete, dar de obicei se intoarce la mine. Cand e treaz singurul lucru pe care il face este sa ma salute si sa ma apere daca cineva vorbeste urat cu mine. Pe mess vorbim destul de des, ma cunoaste foarte bine cand sunt suparata sau nu si incearca sa ma binedispuna. Mi-a facut cateva invitatii cum ar fi "daca ies cu el in oras, daca vine la mine sa ne plimbam amandoi ", iar aseara deorece era destul de ametit a vrut sa ma sarute dar eu m-am ferit.
Oare simte ceva pentru mine s-au doar isi bate joc avand in vedere ca este mai mare decat mine? Eu chiar nu stiu ce sa mai cred.

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @Anne194! De ce oare numai atunci când este în stare de ebrietate este atent cu tine, dar, scuză-mă eu nu sunt adepta dictonului "in vino veritas". Te place, e clar, dar nu suficient pentru o relație serioasă.
O seară cu zâmbet să ai și gânduri limpezi!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Lullabies a răspuns:

Nu stiu daca are sentimentte pentru tine, dar e clar ca ii place de tine. pentru ca un baiat nu se poate da la o fataa daca nu ii place deloc de ea. si daca nu i-ar placea de tinee, nu te-ar prezenta prietenilor sai ca iubita.

| alex9109 a răspuns:

E un fapt binecunoscut ca alcoolul face femeile mai atragatoare in ochii masculilor care il consuma.

| Anne12345 a răspuns:

Chiar ca se comporta ca un " badaran " si nu stiu chiar daca e vorba de iubire. Doar ca nu il inteleg, pentru el cred ca sunt doar o copila, pentru ca de multe ori mi-a spus ca daca as avea 18 ani ar fi " fffff bine " raised eyebrows.

| iZzZ a răspuns:

Desi se comporta ca un 'badaran' chiar ar putea simtii ceva pentru tine, nu doar o bataie de joc.Iti recomand sa accepti o invitatie de la el,cand e 'treaz', si sa te dumeresti ce intentii are. Oricum, eu nu iti recomand sa iti faci vreo relatie cu el in cazul care ii place 'bautura', poate deveni o obsesie pentru el in cel mai rau caz.