Fii tu insati! Suntem satui de sabloane de genul: bronzata la solar si deja ridata, cu porii fetei deschisi de atatea raze ultraviolete si umpluti cu fond de ten, gene false si superincarcate de rimel, machiaj de razi cu cutitul, par intins cu placa, unghii false de 20 de km de te intrebi cum folosesc hartia igienica cand se duc la toaleta, culori roz, bluze scurte sa se vada un abdomen plat la fel ca si creierul: plat si fara nimic in el, sutiene cu burete care lasa sa se vada deja 3/4 din sani si fite in cap la greu. Daca nu ti-a zis nimeni nimic si ai farmecul tau, pastreaza-l. Nu copia sa ajungi si tu o alta "clona". Daca ai si ceva inteligenta in cap esti mai castigata decat toate fufele de la liceu care la 18 ani arata ca de 50. Artificialitatea costa mult! Naturaletea e nepretuita, adica foarte valoroasa.
Uite! Ti-o spun eu acum! Daca nimeni nu a indraznit. Deci esti cea mai frumoasa fata din liceu! Esti superba si super draguta :* Nu lua in seama parerile tuturor prostilor sau le vezi pe pitipoancele alea pe la liceu etalandusi toata garderoba la fel si cocalarii fii tu insati ca asa esti cea mai frumoasa si naturala!:* deci daca nu ti-ai revenit te iau la bataie!)
Chiar te rog sa o iei la bataie daca nu-si revine. Eventual dau si eu o mana de ajutor daca ma accepti.
Ai prieten de 2 ani? Pai nu-ti dai seama ca esti valoroasa? Pentru tine conteaza o imagine standard? Ia te rog sa-ti revii! Sunt multi barbati care prefera un pic de "carnita" decat oase care sa-i impunga la fiecare atingere. Crede-ma!
ori esti grasa, ori arati bine?!, ori esti frumusica, ori esti complexata?! cand te hotarasti imi spui si te anunt ce-i de facut.
Te misti mai mult, iti schimbi, vrei, nu vrei, regimul cand apar multe legume.Si daca o sa fii motivata si optimista o sa reusesti sa slabesti. Poti sa alegi orice dieta vrei, stii sfaturile, nu alege ceva drastic, ci un regim pe care sa-l poti tine pe termen lung. Daca poftesti ceva foarte mult nu-ti refuza, dar manaca putin.Si nu iti mai fa probleme de persoanele din jur ca o sa intri in depresie mai rau.