anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problemasad la noi in scoala, acum 3 saptamani a venit un coleg nou...eu sunt clasas 7a si pe el la bagat la 7c.cu ceva timp in urma mi-a zis sa fiu prietena lui am acceptat si de o saptamana o fata de la el din clasa (mai frumoasa ca mine) se da la elsad (merg impreuna acasa, stau in statie aman-doi, il ia de pe gat) dar el nu-i da atentie, de fapt asa imi spun colegii, dar ea imi zice ca a sarutat-o nu stiu ce sa credsad el imi zice ca ma iubeste si ca nu vrea sa stea cu fata aia dar prietenele lui fata aia imi zic ca nu e adevarat ca se da el pe langa ea etc... oare e adevarat? am nevoie de un sfat plssad

5 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Vorbeste cu el si spune-i sa se indeparteze de ea.Sa stea cu baietii, nu cu ele. Ce e asta?hee hee Tu esti iubita lui, nu aia si prietenele ei.

| Aηηy a răspuns:

Nu lua in seama ce zic priteenle ei... poate vor sa te faca intentionat geloasa si incearca sa ii studiezi mai bine pe cei 2 poate iti dai seama daca e ceva intre ei. Poate ca el zice adevarul sau poate ca ele. pe asta noi nu avem de unde s`o stim dar ai incredere in tine si nu te considera urata... poate pentru el insemi cu adevart ceva si te iubeste. dar nu`mi explic de ce nu o respinge pe fata aia. Daca cu adevarat ar tine la tine asa cum zice trebuie sa se ocupe numai de tine. Parerea mea. Te pup :*

| 1112 a răspuns:

Pai nu crede in fata aia si nici in prietenele ei ca vor doar sa te induca in eroare ele vor sa va desparta nu iti dai seama si si colegi lui spun ca ea se da la el si ce e cel mai important e ca el te iubestehappy eu zic sa aveti o discutie serioasa intre voi doi si sa lamuriti tothappy

| licutza_1435 a răspuns:

De ce crezi ca ii mai frumoasa ca u...toti suntem frumoshi...
pai clar ca prietenele ei iti vor zice totul in favoarea fetei acelea.
gindeshte-te ca ar putea fi o kapkana trasa tie ca u s arenuntzi

vb cu el mai serios. si zii ca daca ceva elsa aleaga. or nimic cu u. si o inkeiatzi cu totul, sau o inkeie cu ea!

| Unique_8782 a răspuns:

Pai vorbeste cu prietenul tau si lamuriti situatia, nu te mai lua dupa ce zice "x" si "y", du-te direct la sursa si afla cum sta treaba adica la el happy