| alesia29 a întrebat:

Am si eu o problema. Ma inrosesc la fata din motive stupide. E foarte jenant.Deja consider asta ca fiind un complexsad. Voi va confruntati cu asta? Daca da, ati facut ca sa nu va mai confruntati cu asa ceva?

Răspuns Câştigător
| MrCernea a răspuns:

Pfff am si eu problema asta intr-adevar e jenant pentru mine unu este! Exista mijloace dar uite ca nu m am interesat pana acum probabil ca am inceput sa controlez ff putin sa mai rosesc din orice! nice day

6 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Iti trece cu timpul.Nici nu realizezi cand.

| RuXx_9720 a răspuns:

Hey! am o colega care are exact aceeasi problema sadlaughing nu trebuie neaparat sa o iei ca pe un complexwinking pentru ca unii baieti o considera foarte dragutahee hee soo...ai mai multa incerdere in tine happy (nu ma deranjeaza daca primesc funda laughing)

| valy a răspuns:

Nu ai cum.
Asta inseamna ca esti om.si ca traiesti emotii si sentimente.
Si eu sunt la fel.sunt momente care imi doresc sa nu ma inrosesc la fata dar nu am ce face.
Oricum cu timpul, printre greutatile vietii cu siguranta vom uita de toate acestea.

| LifeFail a răspuns:

Buna.
Te inrosesti la fata din cauza emotiilor sau ai alt motiv? S-ar putea ca aceasta problema sa se datoreze timiditatii sau a emotiilor. Aveam si eu problema asta acum vreo 4-5 ani, cand eram mai mica, dar era din cauza emotiilor. Nu-ti face griji, nu e ceva chiar grav, se poate remedia. Iti sugerez sa te uiti peste articolul acesta, poate te va ajuta.
http://www.eva.ro/......-6221.html
Bafta!
:x

| adrianrob a răspuns:

Asta se datoreaza timiditatii. Si eu am trecut prin asa ceva, si altii au trecut asa ca poti sta linistita ca nu esti singura. Cu timpul o sa-ti treaca! happy

| Rallu a răspuns:

Si mai ziceai de mine ca sunt prafrolling on the floor dmn copii tampitilaughing