Hmm.parerea mea e ca de baieti e plina Lumea.si da, stiu e adevarat ca uneori ti se pune pata pe unul si nu mai realizezi ce se intampla si iti sta capul doar la el.insa puteti vb. pe mess si.cam atat.eu spun sa nu-ti superi mama iar baiatul acela nu mi se pare cinstit ce face adica sa o lase pe alta pentru tine? pune-te in locul fetei. sper ca vei trece peste toate astea cu bine Bafta!
Sper sa intelegi si nu o iei ca pe ofensa dar e pacat sa-ti superi mama pentru un baiat e normal sa-ti fie dor de bunica si de sora tah dar gandeste-te bine care este motivul pentru care vrei neaparat sa mergi si daca asta nu e familia tah stai acolo si vei vedea ca si acolo vei gasi oameni la fel de buni ca si aici! Incearca sa vb cu mama ta poate va accepta sa veniti de craciun in Romania! Bafta! P.S daca esti minora fara imputernicire nu treci nici granita angliei!
Eu as merge in Romania, nu risti nu castigi! Mama ta te iubeste mult si o sa te ajute sa te intorci inapoi pentru binele viitorului tau.Nu soun ca nu se va supara, sigur se va supara putin, da ii va trece repede.Cat despre tatal tau vitreg, nu are nici un drept as nu te lase! Bafta!
Pupici!
Spune-i mamei tale ca tie dor de familia ta din Romania de prieteni de sora ta etc.si poate te va intelege
Multumesc pentru raspunsuri.si cat despre mama ea m-ar lasa dar tata-l vitreg nu ma lasa ( k ii place sa sufar) chiar nu stiu cum sa il convig sa ma lase si uneori ma gandesc cum se poate sa ma comande unu care il cunosc doar de 1 an jum... chiar nu stiu ce sa fac.multumesc orkum de raspunsuri