| stanlaura80 a întrebat:

Buna!
Am si eu o problema : majoritatea fetelor de lamine dein clasa spun ca au prieteni. Doamne! In jurul varstei asteia ar trebui sa le preocupe invatataul-cred eu- pentru. ca o sa aiba timp si de prieteni. Ma rog si mereu rad de mine ca... uite-o si pe aia proastha fara prieten. As vrea sa le spun ceva care sa le lase cu gura kaskata dar nu imi vine in minte nimic... ceva idei? big grin Funda+vot kiss

Răspuns Câştigător
| Alekzandra a răspuns:

Stii,fiica surorii mele trece prin exact aceeasi situatie ca tine.Mereu colegii ei rad de ea pentru ca nu are prieten...si are 12 sau 13 ani...
Nu stiu care este varsta ta dar sincer,nu e treaba lor,si poti sa le raspunzi si tu cu ceva in genul:"Da,bine uite-o si pe aia care daca prostia ar durea acum ar fi in coma..."
Numai bine, pa, pa!

3 răspunsuri:
| DiaNa357 a răspuns:

Bunahappy
1.Catzi ani ai?
2. Spune le ca nu esti proasta daca nu ai prieten, si zile ca mai bine fara prieten decat cu un prieten pe care nici nu il iubesc.

Sper ca te am ajutat:*

| Stefi_2999 a răspuns:

Daca cineva te supara nu trebuie sa'l superi si tu. Daca vad ca nu reactionezi la glumele lor patetice te vor lasa in pace. Dar daca vrei ceva care sa le lase cu gura cascata spune-le : "Fetelor, baietii ma vor, dar nu ma pot avea. Eu sunt o fata adevarata, nu o facatura ca voi! "

| Iuli_9028 a răspuns:

Ignora-le... de ce ~!? pentru ca indiferenta doare mai tare ca orice