Tu nu ai de unde sa stii cine minte si cine spune adevarul. Sfatul meu e sa vorbesti cu ei, sa ii intrebi frumos [arata-le ca ai crescut, ca nu mai esti un copil prin comportament.] ce s-a intamplat cu adevarat. Poate au avut motivele lor cand ti-au ascuns unele aspecte ale povestii [sau poate ca ti-au spus adevarul].
Oricum, daca vrei sa iti intalnesti tatal trebuie sa vorbesti cu mama, cu bunicii... fiindca din ce ai scris mai sus, am inteles ca tu nu il cunosti.
Noi te putem ajuta cu un sfat, insa partea mai grea iti va revenii tie. Sunt si alte metode pentru a-l gasi [cum ar fi sa apelezi la detectivi, la emisiuni, sa "investighezi" tu..insa cred ca ar fi mult mai simplu daca ai vorbi deschis cu familia ta- doar asa vei scapa de indoieli]
Bafta!
Orice copil are dreptul prin lege sa-si vada ambii parinti daca acestia sunt divortati.
Ce face mama ta si bunicii este un abuz foarte mare.
Te poti adresa la protectia copilului. "Telefonul copilului" este 116 111 iar aici suna toti copiii care au o problema de genul asta.
Nu-ti fie frica de bunici sau de mama, cand se vor trezi cu reprezentantii in fata nu au ce comenta.
Mai multe detalii aici: http://www.telefonulcopilului.ro/drepturile-tale?id=16
Of treci prin momente grele, pai n-ai decat sa vorbesti cu mama ta si bunicii tai sa le spui ca ai aflat adevarul si sa te lase sa te vezi cu tatal tau dar chair asa sa nu te lase sa vorbesti cu tatal tau pai in cazul asta nu stiu ce sa faci poate o fi si adevarat dar ti-am mai spus mai inainte roaga-te de ai tai sa te lase sa-l vezi si atunci iti dai seama dupa cum se comporta tatal tau daca e bun sau rau. Sper ca te-am ajutat! Bafta!