Eu zic sa iti asculti inima.doar tu sti ce sa faci mai bine,dar gandeste-te bine sa nu faci o greseala caci s-ar putea ca baiatul sa te placa cu adevarat si tu sal refuzi pentru prietena ta si ea apoi sa te paraseasca, daca si prietena ta ar tine cu adevarat la tine ar face si ea acelasi gest ca si tine, adica ar renunta la el in favoarea ta
Buna! vai imi pare f rau pentru tine. si eu eram asa o cu prietena cea mai buna, ne placea de aelasi baiat si ea zicea ca intr'o zi ii placea de el si in alta nu. si tot asa si eu ma gandeam ca ce pot sa fac ca tot invers era. si am observat ca se uita asa la mine.dar si la ea. si att am zis ca eu un mai ma bag in seama desi imi era ff drag el :X si acum iti spun si tie. nu te mai baga asa in seama fa'ti rost de id lui sau daca il ai e bine sa devii prima data bun prieten cu el ca sa te poti intelege mai bine si asa incet incet poate... :X sper ca te'am ajutat :X :*:*
Te pup :*:*
Fundita :*
O iubesti ca pe sora ta mai mica? wtf? Stiu ca mai ai o prietena buna cel putin asa cred ca e buna si pe aia o iubesti ca pe sora ta mai mare? Da cine te crezi sa te joci asa cu inima omului?! I-ai cerut lui un sfat dar dc nu te-ai sunat prietena? Cred ca s-a cam dus dracu toata prietenia cu fata aia care o minteai tu ca e cea mai buna prietenaSi un sfat nu o mai cauta... Orcum nu it mai rasp la tel si daca ai nevoie de un sfat cerei aleia pe care o iubesti ca pe sorata mai mica
Geo2969686 întreabă: