| mao14 a întrebat:

Buna am si eu o problema mie si lu o prietena de-a mea ne plae de acelasi baiat si ea nu e sigura adica ba zice ca ii place de el ba nu ii mai place si na daca ea nu imi zice ceva cert eu nu am cam ce sa fac dar daca chiar il place las eu de la mine pentru ca vreau sa fie fericita si 2 fete cu care eu nu ma inteleg bine deloc tot zic ca lui ii place de ea doar ca problema e el ar fi in stare sa ii zica daca o place si acum 2 zile mie mi s-a intamplat o chestie nasoala si el a fost alaturi de mine si ma sunstinut si and am plecat acasa l-am pupat doar ca in ziua aia unii au pus provocare ca el sa o pupe si a pupato si na eu m-am simtit cam prost dar na ce as putea face adica tin mult la el dar si la ea o iubesc ca pe o sora mai mica ce as putea face va rog sa-mi dati un sfat

Răspuns Câştigător
| daianaroxana a răspuns:

Eu zic sa iti asculti inima.doar tu sti ce sa faci mai bine,dar gandeste-te bine sa nu faci o greseala caci s-ar putea ca baiatul sa te placa cu adevarat si tu sal refuzi pentru prietena ta si ea apoi sa te paraseasca, daca si prietena ta ar tine cu adevarat la tine ar face si ea acelasi gest ca si tine, adica ar renunta la el in favoarea ta

2 răspunsuri:
| BubuuLinna a răspuns:

Buna! vai imi pare f rau pentru tine.straight face si eu eram asa o cu prietena cea mai buna, ne placea de aelasi baiat si ea zicea ca intr'o zi ii placea de el si in alta nu.straight face si tot asa si eu ma gandeam ca ce pot sa fac ca tot invers era.happy si am observat ca se uita asa la mine.dar si la ea.straight face si att am zis ca eu un mai ma bag in seama desi imi era ff drag el :X si acum iti spun si tie.happy nu te mai baga asa in seama fa'ti rost de id lui sau daca il ai e bine sa devii prima data bun prieten cu el ca sa te poti intelege mai bine si asa incet incet poate...big grin :X sper ca te'am ajutat :X :*:* big hug

Te pup :*:*

Funditabatting eyelashes :*

| YOUdriveMEcrazy a răspuns:

O iubesti ca pe sora ta mai mica? wtf? Stiu ca mai ai o prietena buna cel putin asa cred ca e buna si pe aia o iubesti ca pe sora ta mai mare? Da cine te crezi sa te joci asa cu inima omului?! I-ai cerut lui un sfat dar dc nu te-ai sunat prietena? Cred ca s-a cam dus dracu toata prietenia cu fata aia care o minteai tu ca e cea mai buna prietenawinkingSi un sfat nu o mai cauta... Orcum nu it mai rasp la tel si daca ai nevoie de un sfat cerei aleia pe care o iubesti ca pe sorata mai micawinking