Incearca macar sa ii bati un apropo, prin care sa vezi daca ea este pro sau contra lezbi! succes
Cred ca ar trebui sa faci ceea ce simti tu. Tu sti daca e bine sa ii spui sau nu.As spune sa mai astepti, poate peste un timp nu iti v-a mai placea de ea.
Eu te-as sfatui sa nu-i spui, pentru ca s-ar putea sa se supere si sa stricati prietenia...Mai asteapta un timp... Poate n-o sa-ti mai placa de ea.
Mai bine sa nu-i spui ca te faci de ras cu asta add la dragosvip sa vezi ce te trateaza baiatu de uiti de lzb
Si mie mi s-a intamplat ceva asemanator. i-am spus prietenei mele ca o plac si ca s-ar putea sa las in urma baietii si ea a luat-o mai in gluma, mai in serios. facea caterinca
am ras amandoua, dar am si inteles amandoua ca suntem diferite. ea nu s-ar uita la fete, eu nu ma pot uita la ea ca la altceva decat o amica
Eu nu cred ca ar fi bine sa-i spui deoarece s-ar putea sa iti strici prietenia cu ea.Mai asteapta e posibil sa fie doar ceva trecator si incearca si tu sa te uiti dupa baieti si sa nu te mai gandesti la prietena ta si poate asa o sa-ti treaca acele sentimente pentru ea.Sau incearca sa discuti cu ea, asa in gluma si vezi ce crede despre lesbi si pe urma o sa vezi tu daca e bine sa-i spui sau nu.
Ca o iubesti:O? Ciudat. Tu ce orientare sexuala vrei sa alegii in viata? ceva ciudat Lezbii in ziua de azii sunt legale.intr-un viitor te poti casatorii cu ea. daca ee de acord.
Elenastoica9 întreabă: