| Buba a întrebat:

Am si eu o problema. o fata cu un an mai mica decat mine s-a cam bagat intre mine si baiatul de care imi place [nu era inca prietenul meu]. Ea se da la toti colegii lui si nnici nu stiu daca ii place cu adv de vreunul dintre ei. Ce as putea face ca toti sa o vada ca pe o nesimtita? (asa cum este, de fapt) Ce sa fac? Fundita la cele mai bune raspunsuri merci! :*:*:*

1 răspuns:
| DakotaRoyse a răspuns:

Hmm... fetelor cuminţi nu le plac uşuraticele care-şi bagă nasul peste tot, şi-ar vrea să le facă felul, dar nu realizează că de fapt atunci ele şi-ar băga nasul în treaba alteia. Bineînţeles, majoritatea băieţilor agreează destuld de bine fiinţele astea, dar totuşi cei care au cât de cât ceva în cap, o să le folosească cel mult pentru o noapte.
Niciodată să nu spui într-un grup de băieţi replici gen "ia uite-o şi pe asta ce vine aici cu curu' gol", nici măcar în glumă. Proştii grupului vor interpreta greşit şi te vor crede o tocilară invidioasă, complexată.
Băieţii trebuie să prindă ideea că aia nu are ce căuta acolo, iar tu trebuie să pui mâna pe tipul de care-ţi place cât mai repede cu putinţă, total. Nu lăsa scorpia să se apropie de elhee hee