| Chii4EveR a întrebat:

Am si eu o problema pe care n-o mai suport! Am buza de sus mai mare decat cea de jos...nu stiu ce sa mai fac.Nu este asa mare diferenta intre ele... Ce pot face?!

Răspuns Câştigător
| AsiSoyYo a răspuns:

Nimic este normal. Si eu tot asa am pentru ca nu pot fi egale. CAnd sunt egale e o problema. De obicei din cauza calciului. Adica nu prea ai calciu in tine daca le ai la fel.
DAca e o foarte mare diferenta atunci este si mai frumos. DAka inainte erau mai subtiri sau ma rog buza de sus mai mare cu putin si acum e mult mai mare diferenta te-o fi muscat ceva de buza happy Poate tu sau poate o albina. SA mai intamplat. Dar nu e ceva de care sa iti faci griji. Trece imediat.
Incearca sa bei foarte multe ceaiuri naturaliste si sa fie calde. Nu le bea cu prea mult zahar si fara pai. De obicei cam multi copii sau adolescenti beau ceaiul cu paiul sau ma rog orice alte bauturi in afara de alea alcolice laughing. CAnd il bei sa incerci sa bagi buza de sus in ceai. Exista si tratamente speciale pentru asa ceva dar e cam scum si nu se merita.
maii e ceva pe care poti incerca. Urmeaza pasii:
1. Incalzeste niste apa intr-un ibric.
2. Ia un vas mare si toarna apa fierbinte.
3. Pune inauntru un plic de ceai. ( nu e obligatoriu dar daca pui sa fie si naturalist)
4. Baga capul in vas si tinel 5 minute ( cu pauze ).
5. Ia un servetel si apasa cu el pe buza.
Am luat dint-o revista Bravo Girl.
Sper ca te-am ajutat Xlove struck

6 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Cred că ai tu un complex. Crede-mă că atunci când cineva te vede pe stradă nu se gândeşte la buzele tale. Ai tu un complex, o să-ţi treacă. Baftă!

| mykkki a răspuns:

Prietena mea are aceiasi problema. Dar ea nu o vede ca pe o problema.incearca sa o vezi altfel. nu este asa de raw.NIMENI NU-I PERFECT

| DeeaLove4 a răspuns:

Buna:*In primul rand incearca sa nu fii complexata de acest lucru:Xpoti folosi un luciu de buze transparent si arati splendit:Xdaca stai bine sa te gandesti sa stii ca poate iti sta mai bine asa:X

Succes:*

| Ofiintă a răspuns:

Daca crezi ca nu arati bine
Si se vede intr-un anumit fel
Operatzie estetica
Dar nu uita : In principiu naturalul conteaza
Nimeni n-o sa placa una care are mai operatzii estetice pe corp
Dar in cazul tau este doar pentru ati infrumusetza buzele
Tu hotarasti

| LuizaaxD a răspuns:

Daca te deranjeaza poti sati egalizezi buzele ca sunt fel de fel de operatii si din astea
daca nu-ti pasa ce crede lumea o sa contunui so tii tot asa ca si pana acum.

| adrianaaa_2176 a răspuns:

Buna...nu te intrista e un defect care te face deosebita daca am avea toti oameni trasaturi perfecte am fi plicticosi. app si eu am buza de jos mai mare de cat cea de sus si 2 alunite...si chiar sunt dragute. draga mea ti-a spus cineva vreodata ca esti urata datorita acestui defect minor(care dupa parerea mea e un avantaj)? eu cred ca nuhappy