Buna eu cred ca "sufera in tacere" nu are dreptate. Mi se pare ca tu ai gresit in situatia aceasta deoarece ai mintit-o. Ea nu a dat dovada ca este o prietena falsa deoarece nu te-a lasat pe tine balta ba chiar a vrut sa va plimbati toti. cred ca cel mai bine ar fi sa iti ceri scuze prietenei tale. Good luck!
Pai spune-i prietenei tale adevarul. ca ai avut telefonul pe silent si ca nu ai auzit cand suna. dar vb si cu baiatul respectiv si spune. i ce s. a intamplat ca sa nu creada vreo prostie.
Am fost in aceeasi situatie. Din cate zici..."exaspera", cred ca e atras de tine, dar esti exasperata si de prietena ta dupa cate vad. Incearca sa refuzi invitatiile ei afara. pentru ca se vede ca este o prietena falsa.in timp a sa isi dea seama ce vrei sa faci nu trebuie sa ii zici in fata. si cu baiatul incearca sa iesi doar tu cu el. fundita?:*:*
Nu cred ca era cazul sa faci asa ceva.Pana la urma tu nu il placi pe tip, prietena ta nici atat.Sunteti doar amici.De ce crezi ca nu se poate o prietenie in trei? Incearca
Nu ai nimic de pierdut, eventual de castigat