| irinamaria02 a întrebat:

Am si eu o problema..prietena mea cea mai buna are un iubit..numai ca ea isi spune of-urile pe care le are despre mine lui, insa sunt minciuni ..nu stiu de ce inventeaza lucruri urate despre mine, avand in vedere ca eu nu il cunosc personal. Tot timpul am avut o vaga impresie ca este invidioasa pe mine dar am trecut cu vederea. Acum insa a intrecut masura si nu stiu cum sa procedez, avand in vedere ca nu stie ca am aflat lucrurile astea..Astept raspunsuri, va pup!

3 răspunsuri:
| alinutzapissy a răspuns:

Ai specificat ca este "cea mai buna prietena a ta", daca spune inventeaza lucruri despre tine nu iti este prietene.Eu zic sa ii reprosezi si sa o faci sa spuna adevarul.Acum depinde cat de grave sunt lucrurile.Si eu am patit-o cu multe persoane, care mi se dadeau prietene, cand de fapt ele erau invidioase, si au inflorit multe despre mine dar le-am tratat cu indiferenta si nu au mai spus nimic.Te sfatuiesc sa faci la fel sau sa ii spui sa spuna adevarul.

| intalnireainimilordmg a răspuns:

POI si tu o mai numesti :prietenA ta cea mai buna"?

| Toxicℓσνє a răspuns:

Eu cred ca ii e frica ca sa nu ii iei iubitul..Sigur a spus lucruri urate ca prietenul ei sa aiba o parere proasta despre tine in cazul in care o sa va cunoasteti personal..Eu nu as numi-o "prietena buna" happy