| oanacameliaa a întrebat:

am si eu o problema sa zicem ca e cam grava. Vorbesc cu iubitul meu la telefon, si cateodata imi pune niste intrebari legate de noi, sau chiar de mine, si pe moment raman blocata, nu stiu ce sa ii spun, adica am ce sa ii spun, dar parca ceva ma retine. Va rog ajutati-ma! De ceva vreme ne certam des, si nu vreau sa se ajunga la o despartire din cauza asta! Ce ar trebui sa fac sau cum sa abordez situatia pentru a vorbi.! Vreau pareri! Dau funda! kiss Multumesc!

Răspuns Câştigător
| PandaEcrazy a răspuns:

Nu mai trebuie sa ramai blocata pentru ca ii dai impresia ca esti cu altul sau ca tu vrei sa te desparti de el, nemaiconversand cu acesta...pai...ai putea sa-i spui nu neaparat un raspuns filozofic, ii trebuie doar un raspuns ce sa il convinga ca tu inca ti la el, deci ar trebui sa il tii cat mai mult de vorba pentru a-i da impresia ca iti este dor de el si ca nu te intereseaza altcineva

| oanacameliaa explică (pentru PandaEcrazy):

Mersiii... acum chiar incerc foarte mult sa nu mai raman blocata. ne-am despartit pentru cateva zile, din vina mea, dar dupa ne-am impacat, si acum fac mari eforturi sa nu mai tac, sa nu mai raman blocata. Chiar dac nu ii zic pe loc raspunsurile, dupa 1 min 2, ii raspund.

2 răspunsuri:
| EaEmma a răspuns:

Poate iti testeaza fidelitatea, poate crede ca il inseli si asteapta sa te dai de gol, cel mai bine este sa ai o discutie cu el, sa-i spui ce simti sa scape de dubii...Succes