E ultimul profil la care m-aș fi dus...Trebuie să rupi cărțile și chiar e foarte obositor.
Cred ca ar trebui s-o lasi mai usor...nu zic sa nu inveti, dar fa-ti timp si pentru relaxare.adica n-are nimic daca mai iei din cand in cand un 6 sau 7.intelegi ce zic, trebuie sa mai profiti de viata.trebuie sa te bucuri de ea
Asta voi incerca sa fac, sa le imbin cumva. Multumesc!
N-ai pentru ce
Salut. Si eu am trecut prin faza asta a vietii si inca mai trec, fiind in clasa a 12a la fel, pe un profil de biologie-chimie. Stii ce m-a motivat pe mine? Faptul ca atunci cand altii se distrau, eu mai urcam cu un pas in fata lor, in indeplinirea visului meu de a fi medic. Am reusit sa imbin utilul cu placutul. Am stat ore intregi invatand, dar mai tarziu stiam ca urma sa ma intalnesc cu iubitul meu, cateva ore, pentru a ma desprinde de rutina zilnica, pentru a-mi relaxa creierul. Nu este nevoie sa exagerezi, sa te afunzi in carte, trebuie sa inveti sa te mai si desprinzi, sa mai traiesti putin aceasta perioada frumoasa din viata fiecarui om: adolescenta! O sa realizezi mai tarziu ca orice sacrificiu, nu ramane nerasplatit. Multa bafta
Gandul ca macar voi avea un viitor frumos(sper) ma face sa merg mai departe... sper macar sa nu fie degeaba tot ceea ce fac