'Pare rau de tine, dar am inceput sa rad la fazele cu rochia si taiatu' de porc.
Na.doar ca.e prea de tot sa faci asa ceva.Adica e foarte urat din partea lor dar.mna
Lavinia, ceea ce fac ei se cheama hartuire si se pedepseste conform legii. (http://www.infolegal.ro/......09/06/17/)
INDIFERENT cum ai fi, NIMENI nu are dreptul sa se paorte cu tine cum o fac jmecherii tai de colegi. ia masuri, mergi la diriginte ferma, apoi la psihologul scolii si la director. poti face sesizare singura la politie.
inainte de asta, afla care dintre colegii tai este liderul informal. lui o sa-i dai, zambind, o foaie listat din codul penal cu pedespele pentru hartuire si o sa-i spui ca la primul semn, cat mai mic, faci reclamatie la politie. poti eventual sa bagi de la tine ca ai poze, inregistrari cu telefonul, ca ai vorbi cu colegi sa depuna marturie.
respira adanc, fii convinsa ca scanteia de dumnezeu din tine n-a fost pusa acolo degeaba si nu permite nimanui sa te desconsidere. iti tin pumnii.
Uite ce poti face,razi la glumele lor, ei vor sa te faca ca suferi cu cat suferi mai mult si te doare tot vor continua, iti spun grasa :razi si vor fi impresionati
Pfff.urat din partea lor. Uite poate unora le pasa cum arati, dar alti te iubesc si fara sa se uite la exterios.Nu'i baga in seama scumpa mea>
Ca si nu m-as supara daca as mai slabi parca putin!
Daca vrei sa mai vorbim, toxic_xy_girl id-ul meu
Pa'pa
Nu pot sa fac sesizare la politie... nici parintii nu stiu de asta dar m-am saturat in clasa aia doar vreo cativa colegi se poarta frumos cu mine restul sunt doar prefacuti care se folosesc de mine. M-am saturat vreau un sfat sa fac ceva sa nu`mi mai zica toate chestiile astea... eu nu le raspund nu le zic nk cand fac asta, dar ma simt prost mai ales ca toti se uita si rad
Si eu am aceeasi problema, doar ca nu sunt plinuta. Nu`i bag in seama, desi ma consum in sinea mea. Daca nu`i bagi in seama, vor inceta sa`si mai bata joc de tine. Daca vrei sa mai vorbim, da`mi un mesaj privat, sau lasa`mi id tau, poate devenim prietene adevarate, ca de cele false m`am saturat...
Si mie mi s-a pus porekla dar eu ma enervam iar ei radeau de mine eee de anul acesta eu fiind clasa a 8 (porekla a fost pusa prin clasa 5) anul acesta parca au uitat toti pentru ca cand imi ziceau in fel si kip nu-i bagam in seama si ma faceam ca nu-i aud fa si tu la fel si o sa te lase in pake nu le da satisfactie
Penaaaa1 întreabă: