| denysu a întrebat:

am si eu o problema si as vrea sa-mi dati un sfat...acum o luna si ceva am vrut sa i-au telefonul unui vecin sa ma uit la niste poze si cand am pus mana pe el respectivul l-a scapat din mana si zice ca eu i l-am scapat...nu a venit sa vb cu mine si a ales sa vb cu tata... tata bineinteles m-a luat la intrebari si chatterbox... ce sa fac sa merg sa-i cumpar telefon acum dupa o luna? nu inteleg de ce nu a venit sa-mi spuna atunci in primele zile?

6 răspunsuri:
| marie a răspuns:

Poate ca respectivul nu stia ce sa faca, cum sa procedeze, incearca sa te impaci, daca sunteti suparata, si poate se orienteaza la un telefon mai ieftin(daca acela era unul mai scump), corect ar fi sa puneti banii jumi-juma.De ce?*pentru ca tu l-ai luat, el/ea l-a scapat, asa ca puteti pune 3 milioane fiecare, si puteti lua un telefon dragut, care il vrea respectivul. Exista un telefon foarte frumos de la LG cu tastatura qwerty, nu stiu cum se numeste dar e frumos(P. s. Nu are camera bunatongue)...Nu stiu, acum toata aceasta intamplare are prim reper noua voastra comunicare, despre tell...sad...Mult noroc, si ai grija data viitoare cum il iei, chiar daca nu a fost vina tatonguehappy.bye!

| marie a răspuns:

Eewen, eu am 12 ani, dar daca s-ar strica s-ar strica asta e, dar daca mi-ar scapa n97(daca as avea:-ss) cred ca rpima data l-as batetongue si apoi i-as cere banii si daca nu vrea 25 de mil imi ia xperia la 24tonguelaughing...

| eewan a răspuns:

Auzi.pentru un telefon dupa o luna de zile.parca ar avea 12 anilaughing incearca sa ii explici ca nu era vina si sa deviniti prieteni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E vina lui nu a ta!
Nu-i da niciun ban!
Nu e vina ta, pentru. ca el nu stie sa tina un telefon!
Si il scapa!

| robertjo a răspuns:

Daca nu l-ai scapat tu nu trebui sa îi dai nimic dar daca tu ai fost trebuie sa il despagubesti

| denysu explică:

Nu i s-a strikat telefonul dar am inteles ca nu se mai aude bine sau la microfon... dar totusi dupa o luna de zile...

va multumesc pentru raspunsuri.pe viitor voi avea grija.:*:*