Hei,uite un lucru pe care l-am învățat în viața asta și pe care probabil l-ai auzit și tu "după oameni și autobuze sa nu fugi niciodată, mereu vor fi și altele".
E doar o relație de o luna până la urmă, nu ar trebui sa te afecteze foarte tare sincer.
Eu am avut și relații de 2 ani și s-au sfârșit destul de tragic, dar tot am mers înainte.Ideea e că nu îți poți forța părinții să îl cunoască,iar daca el vrea sa va despărțiți, n-ai de ales, din păcate.
Partea buna din toată treaba asta e că poate vei găsi pe cineva mult mai ok.
Știu că poate îl iubești de numa numa, dar crede-mă, e mai bine sa faci un pas înapoi.
Acum faci cum crezi și tu, însă eu unul asta îți recomand.
Buna.Daca ar fi o relatie de jumatate de an, as intelege ca da, e ceva serios si de aceea ar vrea sa iti cunoasca parintii.Insa la o luna chiar nu mi se pare necesar.Asteapta sa vezi cum mai decurg lucrurile pe parcurs si rezolvati voi ulterior.
Salut, totuşi e o relaţie de o luna ar trebui sa ai o discuție cu el si sai explici ca e prea devreme pentru acest pas nu cred ca va cunoaşteţi suficient inca sa-ti cunoasca parinti poate dupa 5-6 luni de relaţie ar fi cel mai ok. Daca nici ai tai nu vor asta de ce sa grabiti lucrurile.
misauratcuviata întreabă: