Puiut.iubire.ai putina rabdare, pana incepe scoala, si preocuparile tale vor fi invatatura evident, si temele si celelalte iar calculatorul il vei da uitarii.si atunci va plange el de dorul tau rauri de lacrimi si te va implora sa-l bagi in seama, sa vezi ce puternica te vei simti atunci. dar te rog sa nu-ti bati joc de sufletelul lui ca vezi si tu cat e de greu.lasa; numai pe el sa o faca, fiindca tu esti mai rezistenta.
Trebuie sa te hotarasti ce vrei. Daca il vrei pe el, il ai la pachet cu toate suferintele pe care ti le provoaca. Daca te decizi sa mergi mai departe fara el, fa-o pur si simplu.
"isi bate joc de mine"-spui tu! Pai tu plangi pentru unul care isi bate joc de tine si se joaca cu sentimentele tale? fatooooo, trezeste-te! Nu merita! Recunosti? S-au terminat baietii? ce naiba, fii barbata! El ti-a prins slabiciunea si acum tu...suferi...asta vrei? Daca Da...plange mai departe pentru el daca NU... ia masuri! Bafta si numai bine iti doresc!
Daca intra in vorba cu tine pe mass da-i ignore, daca itit da sms nu ii raspunde, daca te suna nu ii raspunde... pur si simplu nu mai vorbi cu el...
Evita orice legátura si orice conversatie cu el. Da-i ignore la id de mess.sterge-i numarul de telefon, abosolut tot.si crede-ma ca timpul le v-a rezolva pe toate
Mama ti-i cea mai buna prietena si cea mai in masura de a-ti da sfaturi daca stii sa comunici cu ea!
Poi ocupati timpul cu alceva stai cu gask cu prietenele...plimbate citeste si nu o sa mai ai timp sa te gandesti la el...de ex daca citesti cv vei fi concentrata pe citit
succes
Incearca sa il eviti cat mai mult...sa nu-i mai raspunzi la sms-uri si sa nu mai raspunzi la telefoanele lui...si atunci cand te baga in seama si continue sa iti spuna asa... dai ignor...si eu am patit la fel... i-am dat ignor i-am sters nr de tel...si l-am uitat pentru o vreme...nu-mi mai pasa de el...
De ce ii mai raspunzi daca te face sa suferi? Chiar nu vezi ca rezolvarea problemei este la tine? Cum poti iubi un mincinos? Acum iti spune iubi, acum iti face probleme! Nu pot intelege cum puteti accepta asemenea persoane langa voi! Fii puternica si rupe definitiv cu el. Atata timp cat ii dai sanse sa te raneasca, o va face. Blockeaza-l, nu raspunde la telefon, e-mail, sms si spune-i mamei sa te ajute. Eventual sa raspunda ea la telefon. Trebuie sa scapi de cosmar! Poti, doar sa vrei.
Buna.Peste cateva zile, probabil o sa ma aflu si eu in situatia asta deja imi imaginez
Imi pare rau pentru tine. dar timpul le rezolva pe toate, ocupati timpul.
Plangi, pentru ca te descari, si poate iti va fi mai usor
PS: nu trebuie sa tii la cei care te fac sa plangi, iar cei care tin la tine nu te vor face niciodata sa plangi
Bafta
Incearca sa nu-i mai raspunzi in nici un fel, ignora-l din toate punctele de vedere si incearca sa-ti cauti pe altcineva poate asa nu mai insista nici el cu "iubi" si il poti uita si tu definitiv. Daca zici ca ti-a facut asa mult rau atunci fii ambitioasa si uital gandeste-te doar ca nu te merita.Eu iti urez multa bafta.Succes.
Deduc din ceea ce scrii ca tu iti impui sa nu il iubesti dar continui sa o faci! Daca vrei asta rupe orice legatura cu el, schimba nr de tel, ii dai ignore pe mess, iti faci prieteni noi.Astfel poate va intelege si vei fii lasata in pace. Iar de plans nu ai de ce, o lacrima pentru un barbat o lasi sa curga numai daca merita cu adevarat!
Spune-i sa nu te sune, sa nu te mai streseze, fara mesaje si tot.
Da-i ignore pe YM! Incearca sa nu mai vorbesti cu el, nu te mai gandi la el.la ce a fost. Astea cu timpul vor trece, crede-ma.
Isi bate joc de tine? daii draga. ar trebui sa ii dai si doua palme.pe bune. din asta se vede ca e un nesuferit. gandeste-te ca nu te merita, tu meriti ceva mai bun.
Succes.:*
Am trecut printr-o situatie asemanatoare. Tipul nu-mi facea bine... Am luat decizia de a intrerupe orice legatura cu el. I-am spus sa nu ma mai caute, sa nu ma mai sune si sa nu-mi mai scrie mesaje. I-am spus ca ii voi sterge numarul de telefon, adresa de mess si tot... Pana la urma s-a conformat si m-a lasat in pace. Iar de curand am gasit o persoana care ma face sa zambesc si alaturi de care ma simt foarte bine... Asta a fost cazul meu, sper sa te ajute cu ceva.
Daca as fi in locul tau las baga de unde a venit. Spune-i in fata tot ceea ce crezi despre el si nu numai ( dar fara sa plangi in fata lui ) Spune-i sa te uite si sa te lase odata in pace ca nul mai suporti si etc. A.si chestiile astea nu i le spui p mess sau prin sms ci f2f. Daca nai tupeu fa-ti. E cel mai bine pentru. tine. Ai grija de tine. Team pupat:*:*
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri...am tinut cont de ele si vad ca merge
MUltumesc!
by daii
Mai. sho am fost intr-o situatsie asemanatoare sh plangeam.etc.nu mi-a facut atatea.sh.chestia e k intr-un final am realizat k sh el tine la mine. dar nu m`am impakt q el.pentru k m`a facut sa sufar.sh i`a luat km mlt sa`si dea seama.nu suport asta. faci omu` sa sufere sh apoi mergi la el de parca nimic nu s`ar fi int.sh ii zici ca tii la el. e o prostie. tuh. fa tot pisibilul sa-l uiti.si iti spun k asa va fi cel mai bine.exact cum spun sh cei de sub mine...scoala.party.distractie.Have Fun`! ce naiba.viata e scurta.nu merita`.acum traieste`tsi viata:X...sh gaseste`tsi unu` sa te merite q adevarat:XNumai bine`!:*
Cum poti sal iubesti dupa cate ti-a facut? Adica oricum daca el tia creat atatea probeleme inseamna ca nu te iubeste si ca nu o sa ai un viiitor alaturi de el.Si eu am trecut prin asa ceva dar crede-ma ca atunci cand o sa-ti dai seama o sa fie prea tarziu. Mama mea este psiholog. Pentru mai multe informati cautama la idul adela_the1
Si eu sunt exact ca tine. exact firea ta.
si eu am trecut prin asa ceva.
si din cauza ca tin prea mult la o persoana.nu ma pot confrunta cu cruda realitate.ca are si a 2`a fata.
e greu. dar incet, incet iti dai seama ca nu merita.chiar daca tii la el si stii ca nu meriti sa se poate asa cu tine.
poarta-te tu frumos cu el.chiar daca te doare. o sa`si dea seama ca de fapt cu dincolo de toate, dincolo de ranile care ti le'a facut te`ai purtat frumos cu el.
arata`i ca nu te cobori la nivelul lui.ca tu esti mult mai sus
sa-l rasplatesti cu aceeasi moneda.eu nu m`as risca. poate s`ar ajunge la mai rau.