| CrazyWorld a întrebat:

am si eu o problema 'sufleteasca' sa pot spune asa.Imi place de un baiat pe ca o sa-l numes 'X', iar ceea mai buna prietena a mea 'Y'.
El a mai stat cu ea, aproape 5 luni si inca o mai iubeste pe tipa. Dar cu timpul am inceput si eu sa-l plac. Cei doi inca simt ceva pentru amandoi. X ma vede ca pe o sora, ca pe o buna prietena care-ia ii poate spune orice.Si m-a intrebat : "imi place de ea din nou si vreau sa stau cu ea, ce zici este bine?" si eu nu m-am prins si nu mi-am recunoscut sentimentele as aca am zis : "sigur, ai mai stat cu ea, daca o iubesti spune-i"
Si cand s-au sarutat ma cuprins un sentiment ciudat, pe care sincera sa fiu nu l-am mai simtit vreodata. Acuma, din pacate il plac si eu, ei inca nu stau impreuna, dar el are de gand sa faca acest pas.Si nu veau sa o ranesc pe Y, tin la ea si la sentimentele ei mai mult decat la ale mele si ii vreau binele. Ii vreau fericiti, doar ca am senzatia ca aceasta fericire pentru ei, nu vreau sa fie ceva rau sau gresit.
Ma puteti ajuta?

2 răspunsuri:
| Dariana a răspuns:

De uitat nu poti sa. l uiti asa usor, dar nu risca sa. ti pierzi prietena pentru un baiat.Asta e daca el o place pe ea nu ai ce sa. i faci, chiar daca nu se impaca si pr ta isi face alt prieten asta nu inseamna ca tu poti sa fii cu el, pentru ca amica ta intodeauna va simti un sentiment de gelozie. Cel putin asa cred euhappyIncearca sa uiti si sa pui ochii pe alt tip.

| emo_2767 a răspuns:

In acest caz este bine sa mai astepti putin. Curind dragostea lor unul fata de altul va trece si atunci tu o sal cuceresti pe el si no sa-o ranesti pe ea