anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema. Sunt baiat, am 14 ani,si am inceput sa vorbesc cu o fata de la mine din oras,din intamplare,pe facebook. Inca nu s-a legat vreo prietenie intre noi,si as vrea sa imi incerc norocul,sa fim prieteni. Problema ar fi ca e cu un an mai mare, si presupun ca are deja unul. Abia ne-am cunoscut. Ce ar trebui sa fac? Multumesc.

15 răspunsuri:
| MskDesign a răspuns:

Bravo!
Nu are nimic ca este mai mare cu un an si trebuie sa fii curajos.Nu uita ca pisica nu ridica coada pana nu vrea si ai sa intelegi repede.

| LeAnonim1 a răspuns (pentru MskDesign):

Ok,am sa mai incerc. Multumesc tuturor!

| Kyılε a răspuns:

Vezi daca are iubit si daca n-are, treci la fapte (la vorbe).

| LeAnonim1 a răspuns (pentru Kyılε):

Cel mai probabil are un iubit, dar nu a declarat asta public.(A mai postat mesaje cu un tip pe facebook, mesaje mai siropoase)

| Kyılε a răspuns (pentru LeAnonim1):

Atunci ori te risti si ii desparti ori cauti pe alta.

Nu ma bag man, ala are muschi si putere, eu doar creier si vorba buna la putere

Atunci imprieteneste-te deocamdata cu ea si astepti sa se desparta ei, fiindca el va fi gelos pe tine, poate nu o sa te ia la bataie, norocul tau. Si dupa ce se despart daca se despart fugi la ea. Iti urez bafta!

Mersi. Nu stiu ce sa zic totusi. Mentionez ca inca nu ne-am vazut face 2 face. Doar pe facebook am vorbit. Cand am vorbit prima data cu ea, a parut incantata, si dupa, din ce in ce mai rar dadea semn sa "aiba chef" de vorba.

Sa nu-ti fie teama ca poate nu te mai vrea. Poate era obosita cand nu ''avea chef'' de tine sau doar coplesita. Merita un tip ca tinewinking

| LadyLilith a răspuns:

Sa comunici cu ea mult, sa te interesezi de ea, ce ii place, ce muzica asculta, ce filme ii plac etc. Daca vrei sa o cuceresti, fi interesat de preferintele ei, vorbeste frumos si poate iti iese. Conteaza foarte mult ca inainte de toate sa va cunoasteti. Invita la un suc, fi amabil, politicos. Iti doresc succes happy

| LeAnonim1 a răspuns (pentru LadyLilith):

Incerc sa fac asta, dar mie mi-i ca am sanse putine. Ea e asa de, wow, iar eu, doar un tip simplu. Nu cred ca merge

| LadyLilith a răspuns (pentru LeAnonim1):

Sa ai incredere in tine! Esti si tu wow si tare si unic. Incearca! Incercarea moarte n-are! Sa ai mai multa incredere in tine! Nu uita, esti tare si cool happy

| LeAnonim1 a răspuns (pentru LadyLilith):

Mno,mersi de incurajare, dar meh... Mi-e ca relatia lor e cam serioasa, iar tipul de care vorbesc nu stiu in ce masura ar lasa-o pe ea. Mdea, cred ca mai bine o las balta. Multumesc tuturor oricum!

| NH4OH a răspuns (pentru LeAnonim1):

Dacă mulți o vor, înseamnă că e ieftină. Lucrurile căutate sunt ieftine de cele mai multe ori. Ai grijă de tine : )

| LeAnonim1 a răspuns (pentru NH4OH):

Nu ca multi o vor. Cel putin din cele vazute, doar 1 este aproape sigur cu ea, si eu, care as cam vrea sa fiu cu ea. Mno, se mai intampla si din astea