| Bogdan966666 a întrebat:

am si eu o problema.Sunt indragostit de o fata de aproape 2 ani si totusi suntem doar colegi de clasa si prieteni. Desi vorbim foarte deschis unul cu celalalt despre orice ( sex si alte lucruri) niciodata nu i-am spus ce simt cu adevarat.Ce credeti ca ar trebui sa fac in continuare?

3 răspunsuri:
| Viviluka a răspuns:

Helaaaw, daca nu acum atunci cand? Ce astepti tipule, sa vina altul cu mai mult curaj si sa ti-o ia. Hai, fa-ti curaj, ca doar nu cade cerul pe tine daca ii spui ce simti. Gaseste-ti cuvintele potrivite, un gest dragut, un loc dragut, si spune-i totul.

| Bogdan966666 explică (pentru Viviluka):

Problema e ca mi-e cam frica de reactia ei si sunt singur ca nu ma place sad Daca m-ar fi placut sigur imi dadeam seama pentru ca ar fi vorbit mai mult cu mine, in schimb eu trebuie sa ma bag in seama, ea mai rar...

| mihaeladinu27 a răspuns (pentru Bogdan966666):

N-ai de unde sti. Poate vrea sa te faca sa crezi ca nu te place. Si pana la urma, ce-o fi, fi. Nu este un lucru rau sa-ti dezvalui sentimentele. Mai ales ca esti baiat. Doar nu vrei sa te intrebe ea daca vreti sa fiti impreuna straight face Ia-ti inima-n dinti si spune-i. Nu se poate intampla nimic rau, asta e sigurwinking