| ZoZoHeart a întrebat:

Buna!
Am si eu o problema. Unele "prietene" ale mele rad de mine tot timpul. Ele imi gasesc numai defectele si apoi, le vad si eu si mai accentuate. Catevea rad de mine ca nu am sanii mari, ca nu-s foarte inalta etc. Sa va dau un exemplu.:
Anul trecut, la scoala era o pauza din aceea lunga (de masa) si am iesit cu ele afara. toate bune si frumoase pana la un momend dat. cea mai dezvoltata (si mai enervanta) colega a mea a venit afara. si ne studia pe toate din cap pana in picioare. si cand a ajuns la mine a inceput sa strige "uite si la asta" "ha, ha, cum arata", si a atras atentia asupra intregii scoli, dupa care ma aratau toti cu degetul. s-a concentrat mai mult asupra "formelor" mele inexistente. m-am suparat tare, si am inceput sa ii zic si eu de defectele ei dar toata scoala o apara pe nesimtita aia. aopi, dupa ce ea a plecat, ele au incercat sa ma linisteasca, si intr-un fel au reusti, asta pana cad A (una din ele, nu dau nume) mi-a zis sa vin putin in fata ei. si am venit si s-a uitat la mine si a inceput sa rada, dupa mine fara motiv. apoi le-a chemat si pe celelalte fete si a zis "bai, are dreptate. arata ca un bat. ca un copilas. ha ha ha" si asa au continuat si toate asa-zisele mele prietene. ok, asta a fost anul trecut dar anul asta (in vacanta) m-am mai vazut cu una din ele si ok ne-am vazut, imbratisat (bla bla bla) si apoi mi-a zis exact asa "mai, uite, hai sa iti zic ceva" eu am zis "pai zi-mi, ce mai stai?" la care ea "tot asa nemodelata esti, fata laughing " m-am simtit foarte prost, dar am incercat sa trec peste. apoi s-a tot intamplac, la camera web, sa rada de mine si tot asa.
Nu le mai supooort! as vrea sa le inchid odata gura, dar nu prea pot. tot ce zic se intoarce impotriva mea. intr-un fel, as vrea sa fiu si eu. pe placul lor dar imi place de mine asa cum sunt.
Nu vreau sa se mai repete faza si la anul, ce sa fac?
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

M-a amuzant foarte mult povestea ta. Dc? Pt ca si eu sunt la fel. Si nu ma refer ca nu am sani mari si alte chestii ca-s baiatlaughing
Ma refer ca si la mine la scoala s-a ras de mine foarte mult timp, din diferite motive, la nas de ex, am o broblema am fost lovit cand eram mic, si am o mica curbura, si toti imi ziceau nasosulaughing tot ce a trebuit sa fac a fost sa spun o replica inteligenta sa le inchid gura gen "auziti bai fraierulor? am nasu asa, mare si e foarte bine, ca aia care au nasu mare au su p*** mare!" si au tacut imediat...
Daca mananc vreo litera scuze, da mor de cald si imi aluneca mana pe tastaturawinking
Cum am zis, si eu sunt aproape ca tine, de mine rad multi, si problema mea cea mai mare e ca sunt prea bun. Nu ma laud, pentru ca urasc asta dar sa-ti zic totusi: Sunt inalt, fac exercitii, am multa forta in maini, si totusi, nu bat pe nimeni... imi zice cum vrea el si nu il bat. Urasc violenta, si mai bine intorc spatele decat sa dau un in fata, sa-mi fac probleme dupawinking
Asa ca... hmmm... deci ziceai ca una cu tatele mari rade de tine ha? hehe, daca mai rade de tine ca nu ai sanii dezvoltati zii si tu "mai bine asa decat cu tate d'alea de neam prost ca la tiganci!"
Sau daca-ti mai spune cineva "fata tot asa nemodelata esti" zii si tu "aaa da, tu esti foarte frumoasa, da te rog nu te intoarce spre mine ca eu-s cu inima si mi-e sa nu ma duc draq"winking
Fraze sa le faci pe ele sa se simta mult mai prost, si sa faci asta intr-un mod amuzant, sa rada cei din jur, ca sa tina cu tinewinking
Ei bine, deci asta e ceva mic ce ti-am scris eu aiciwinking daca tot semanam atat de mult, cand mai ai chef sa te descarci, etc, imi dai un mesaj si vb acolowinking la cate jigniri am facut eu fata, o sa stiu cum sa te ajutwinking

5 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Ah, am uitat, daca iti zice cineva ca esti urata zici si tu ceva, si ii bagi si rima gen "Sa moara mata sa moara ca tu esti si mai nasoala"laughing

| Roxana110824 a răspuns:

Pai zii si tu vreo una:
Nu vezi ce siliconata esti draga
Eu sunt naturala si am timp sa imi creasca dar tulaughing
iti pui baloane sau sosetelaughing
gaseste si tu defecte.
sau zii ti-ai umflat balcoanele cu pompalaughing
si daca nu merge incearca sa discuti cu ele.
na poate de vb buna mergewinking
Sper ca te-am ajut
Fundapuppy dog eyes te roooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooog mult:**

| Theddy a răspuns:

Ignorale! Stiu cum e sa fi tratata asa! Si eu patesc adesea asa dar am inceput sa le ingnor! La inceput nu reuseam si incercam sa fiu dura si rautacioasa ( ca de exemplu: o fata imi spune: "aoleu fata da tu numai cu parul asa umbli! mai schimbati si tu frizura si mai ingrasate ca arati ca un bat fara sani" iar eu le spuneam: "macar eu am cu ce ma mandri spre deosebire de fitele voastre penibile side neapreciat"). Dar dupa un timp cand ma saturasem sa fiu rautacioasa cu ele, cand ele se bagau in vorba cu mine sau cand chiar aveau nevoie de ajutorul meu meu nu le bagam in seama si nici in ziua de azi nu le mai bag in seama ca sa vada si elecum e sa te simti prost. Sper ca te va ajuta raspunsul meu! Multa bafta si nu pune la suflet toate rautatile pentru ca tu esti ca un bobocel de floare ce peste 2-3 ani isi va arata petalele minunate iar ele sunt niste flori care peste 2-3 ani se vor ofili. Papa!

| Teodora_6780 a răspuns:

Viata e prea dura pentru *** de genul asta.Lasa-le iubita mea.Nu ai nevoie de prietene.Tu trebuie sa fii sigura pe tine.Probabil ca ai pana in 15 ani si eji in aceea criza de varsta.Stai calma.Nu sanii iti dau de mancare, corpul...asta daca nu ai planuri de traseubig grinApoi am inteles ca eji o fata slabuta! Asta e minunat. Iati un sutien cu burete, push up poate te mai linisteste!

| DarkMyst1 a răspuns:

Ignorale... fa-ti alte prietene...