Gagiu tau va raspunde penal asa ca nu pleca mai rezista calvarul din casa ta daca e sa fie asa de rau cu parintii tai.
Asta e o mare prostie. Te vei certa cu părinţii tăi, degeaba. Gândeşte-te de 1001 de ori la chestia asta, şi poate o să te răzgândeşti.
Dacă prietenul tău se satură de tine, vei fi nevoită să te întorci la părinţii tăi.
Ramai acasa cu parinti asa e cel mai bine.Ce faci daca iubitul tau se plictiseste de tine si te da afara din casa unde te mai duci.Parintii pot sa se duca si sa faca o reclamatie la politie si nu poti sa faci nimic pentru ca esti minora.Si pleci de acasa pentru un baiat? Chiar crezi ca se merita? Daca-l iubesti asa de mult asteapta 2 ani si dupa aia o sa decizi singura
Oriunde vei merge tot la părinți tăi ajungi, nu cred că vrei să-i dezamăgești în așa fel în cât să nici nu le mai pese de tine.
Bucură-te de părinți tăi și apreciază-i cât mai ai.
Gândește-te bine.
De ce sa-ti lasi familia,casa,tot pentru un baiat?! Si mie mi se pare foarte mare diferenta dintre varste! Gandeste-te ca el e major si oricat ti-ar spune ca te iubeste,ca esti in siguranta cu el, sa fi un pic pesimista! Si eu am avut o perioada in care credeam ca iubitul meu e cel mai bun om de pe pamant si va fi mereu alaturi de mine, dar totul are un sfarsit, nu? Ai o varsta frageda, gandeste-te de 10000 de ori la ce vrei sa faci, nu doar de 2 ori. Multa sanatate, ai grija ce faci! Te pup!
dae2011 întreabă: