Eu cred ca nu ar trebui sa strici o relatie de o lunga perioada, in care ati avut atatea clipe frumoase, pentru cineva care a intervenit intr-o zi. Faza e ca tu il cunosti pe iubitul tau, sunteti impreuna de un an jumate deci in perioada asta tu ai avut sansa sa il cunosti foarte bine. Acum, pe acest amic al lui nu il cunosti, nu sti ce fel de om e. Poate fi romantic, de gasca. sau poate fi un baiat care isi bate joc de fete, obsedat sexual bla bla bla. Deci poate tie ti s-a parut dragut, ca se comporta frumos... dar aparentele inseala. Ti se pare normal sa pierzi un baiat pe care il cunosti de 1 an jumate (si pe care il iubesti) pentru un baiat pe care il cunosti de o zi? Mie nu.
In plus, el ti-a cerut sa il combini cu prietena ta, deci el nu este lipit de tine! Daca si el avea aceleasi sentimente iti spunea ca ii place de tine (asa inselandu-l pe iubitul tau, caruia ii este prieten). Deci eu nu iti spun sa renunti la iubitul tau, sau sa nu renunti la el... doar te-am sfatuit din propria mea perspectiva. Faci cum simti, cum iti spune inima. Orice alegi, sa fi fericita!
Bună.
Tu nu-ţi iubeşti prietenul actual?
Dai cu piciorul la o relaţie de un an şi 5 luni pentru că un bărbat care ţi-a făcut cu ochiul? Eşti naivă! Îţi fug ochii şi ai toate şansele să rămâi cu buza umflată. Ţine de relaţia prezentă şi lasă-i să se sărute doar nu vrei să-ţi ceară acordul?
Coboară cu picioarele pe pământ.
Pa, pa.
Georygiana eu cred ca nu ar trebui sa iti parasesti iubitul daca sunteti de ataata timp impreuna cred ca pe amicul lui nu il intereseaza de tine daca ti a cerut sa il combini cu prietena ta clar nu simte nimic pentru tine si cand ei doi se saruta saruta te si tu cu iubitul tau o sa fie bine
Eu ma gandesc ca nu fc vre`o miscare pentru ca sunt colegi de munk si ar fi urat sa faca ceva sa imi spuna ceva...
liana555bgd întreabă: