anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema... Ziua mea va fi de curand si eu i-am propus tatalui meu sa o fac la strand. Tata a vorbit acolo si s-a interesat ca un meniu de copil costa 800 de mii(lei vechi) As vrea sa invit cativa colegi si diriginta. Tata este de acord dar mama zice ca la mine in clasa sunt numai fitosi (in mare parte asa este) si ca nu stie daca vin toti si ma lasa cu buza umflata si ca platesc 20 de milioane degeaba si ca cu banii iia putea sa imi ia haine si etc.Sa mi-o fac sau sa nu mi-o fac? PRECIZEZ ca nu mai mi-am facut ziua de cand eram mica.

3 răspunsuri:
| ionuutzuu a răspuns:

Daca esti sigura pe colegii tai si nu sunt tarani... o poti face... aici trebuie sa te risti dar in final depinde si cum te simti alaturi de ei, cel mai bine ar fi sa chemi rude si prieteni buni.

| Gstefan a răspuns:

Asta ramane la alegerea ta si a parintilor tai. Prima data trebuie sa fi sigura ca pe cine ai invitat vor veni sigur, si nu este neaparat nevoie sa inviti toti colegi tai. Doar pe cei apropiati tie si de care iti pasa, nu conteaza daca sunt doar 5-6. M-ai bine putini decat 20 care vin doar sa manance si dupa or sa zica ca trebuie sa plece etc. In final alegerea iti apartine.

| BbyMic a răspuns:

Invita toata clasa cineva sigur merge happy