Ai 15 ani, nu-i stres, esti tinerica, ai toata viata inainte, ai timp si pentru relatii. Deocamdata, scoala este primordiala.
Ce poti face in privinta timiditatii? Pai, lasa timpul sa treaca, nu apela la un anume sablon pentru a arata altceva decat esti, adica, daca esti timida, nu face pe tupeista, s-ar putea ca unii sa te catalogheze ca fiind o persoana cu aere de vedeta sau mai rau.
Fi tu insuti, nu incerca sa te modelezi fortat, fiecare cu carcaterul sau. Oricum, odata cu inaintarea in varsta se schimba mentalitatea si toate cele, important e sa ai pacienta.
In primul rand schimba poza aia ca e oribila si iti scoate in evidenta timiditatea, apoi. duduica...
In fata baietilor, serios? Dc ce sunt ei Dumnezeu de trebuie sa ne fie rusine de ei sunt doar niste specii sub dezvoltate care se uita si se gandesc numa la sanii si fondul de ten al fetelor. Rusinea ta trece ideea lor ca ai facut o fata supusa, cand u de fapt incercai sa spui o gluma buna ramane, asa ca uita ca sunt baieti...Doamne ce ma enervati... j eu sunt fata si toti prietenii mei sunt baieti, pentru. ca stiu cum sa-i pun la respect.
Sfatul meu e sa iti bagi picioarele in ea de rusine, sa mergi mai departe cu capul sus sa uiti ca ei sunt masculi, cica, ca daca le dai pantalonii jos sunt "masculi" pe drak.Asa ca uitate drept in achii lor de broaste amortite, si daca incerca cumva sa te sfideze, scuipa-i si inceraca sa nimeresti cat mai bine...pentru. mai multe sfaturi add
anaisdragutza97
Buna!
Sfatul meu ar fi sa incerci sa stai cat mai mult de vorba cu baietii astfel vei reusi sa scapi de timiditate...sa nu t simti jenata de nimic.tre sa vorbesti ca si cum ai vrobi cu o fata
Sincer eu am 12 ani si sunt foarte indrazneata cand e vorba de baieti. incearca sa vbesti cu un baiat si daca va merge o sa prinzi curaj
Buna.Nu trebuie sa iti fie rusine, nu sunt ei mai buni.Fi sigura ca sunt si baieti timizi dar nu arata lucru asta, se cred smecheri si mai stiu eu cum Ai 15 ani inca ai timp sa ai iubit.Scoala e pe primul loc, si distreazate, incearca sa nu fi timida si o sa vezi ca o sa ai si iubit si un sfat:Sa nu suferi pentru nici un baiat, oricat de mult l-ai iubi, nu merita sa plangi sau sa suferi, mai sunt si alti
Pupici, bafta, sper ca nu te-am plictisit si sa nu uiti sa lasi timiditatea la o parte! Si fa-te respectata!