Foarte interesanta povestea! In primul rand ideea este originala ceea ce imi place, dar ai unele lipsuri (legate de descriere). In rest e ok. pe langa marimea capitolelor foarte scurte nu ma mai nemultumit si altceva.
Consider ca actiunea va incepe cand vor ajunge pe insula, nu? Sincer, am ramas in suspans Sper ca pe viitor sa faci capitolele mai lungi ( caci ce ai scris pana acum nu se poate numi capitol) si sper sa iti redresezi problemele legate de descriere...Si inca ceva: pentru a atrage cititori ai nevoie de un titlu interesant si nu ''o poveste''ceva atat de simplu...
P.S: nu mi`o lua in nume de rau. Vreau doar sa te ajut
Buna, pentru inceput cateva greseli:
"-Bine! Am sa te (spun) mamei ca nu te-ai trezit!"
"Macar acum as fi vrut sa fiu singura, (dar) nu... trebuia sa il mai am pe (cap) si pe Will!"
"Si data (viitoare cand) te mai (prind) in spatele meu incercand sa ma speri sa stii ca te arunc in apa!"
In rest fain blog-ul
Abia astept sa citesc si urmatoarele capitole, doar o rugaminte... fa-le un pic mai lungi ca sunt cam scurte...
Frumos dar nu cred ca trecerea la calatorie ar fi trebuit sa fie asa de repede sau calatoria cand spuneai ca au trecut 2 saptamani parca prea repede...dar in rest mi.a placut
Deocamdata am scris numai 2 capitole, dar in ficare zi voi scrie cate unul... daca vedeti vreo greseala va rog sa-mi spuneti
Daca aveti voi ceva idei pentru titlu, le accept cu placere, sau orice alte sugestii, chiar va rog sa ma ajutati
Este interesanta pentru primele 2 capitole, cat despre greseli ai cateva gramaticale, succes mai departe
Ma apropi de oglinda si incer sa-mi fac o descriere
mai ai o greseala si aici 'incer'
Si data viitoarecand te mai rind in spatele meu incercand sa ma speri sa stii ca te arunc in apa!
aici mai ai 'viitoarecand' 'rind'
Sunt deja de 2 saptamani pe vapor si vreau sa ajung mai rede pe insula.
inca una 'rede'
IonutzWoW întreabă:
MysticWayz întreabă: