| Cirstea_Roxana_1995 a întrebat:

Buna ...am si o intrebare si asi dori rasp cat mai repede in luna lui octombrie prietena mea a avut mestruatie normal si chiarin luna aceia a intretinut relati sexuale cu iubitul ei dar luna lui noiembrie nu ia mai venit si acum suntem in decembrie ea si anul trecut i-a intarziat 2 luni

4 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

O menstruatie, nu poate sa intarzie doua luni, in mod normal. Poate sa intarzie aproximativ 10 zile,dar,in cazuri exceptionale,excluzand sarcina normala(este si sarcina extrauterina).
In cazul in care, a vut contact sexual neprotejat(cu prezervativ, sterilet) si a mai avut ghinionul(prostie mai pe romaneste sau lipsa de cunoastere), mai ales in perioada fertila(cand se elimina ovulul), poate sa fie o problema MARE!
Tu ai 18 ani! La varsta asta ar trebui sa te fi interesat pana acum, despre problemele conceptiei, despre perioadele ciclului menstrual.

| Cirstea_Roxana_1995 explică (pentru pietrean):

Iubitul ei nu a ejaculat inautru asa ca nu ar putea fi insarcinata si are dureri abdominala

| narcisa2334 a răspuns:

Intarzierea poate fi provocata si de stres, nu te ingrijora... fa un control si totul va fi bine. in cazul meu a intarziat 6 luni. da citesti bine! si nu eram insarcinata, aveam probleme de sanatate.

| Cirstea_Roxana_1995 explică (pentru narcisa2334):

Si inainte ai avut contact sexual poate doar ii intarzie i-sa mai intamplat anul trecut 2 luni nu i-a venit