Buna.
Pai poti sa iti cumperi un creion special pentru sprancene cu o nuanta mai inchisa decat sprancenele tale si sa dai peste exact forma pe care o ai. Bineinteles nu sa apesi pana se vor face prea " lipite " sa zic asa dar totusi sa se cunoasca mai bine ca acum. Si puteai sa zici si ce culoare ai parul. Dar daca ai zis ca ai sprancenele deschise ma face sa cred ca esti blonda sau satena nu? Daca da nu ti-as recomanda niciodata un creion de sprancene negru ca cel cu care te dai la ochi!
Sper ca te-am ajutat in legatura cu sprancenele!
Ai putea sa iti conturezi sprancenele cu un creion de sprancene! bineinteles creionul sa aiba culoarea sprancenelor tale :P http://www.youtube.com/watch?v=oMEgqAIk68g
Foloseste un creion penntru spancene, si pentru a le face mai groase, foloseste uleiul de richin pe timp de noapte.
Dupa ce le faci o forma cu pensatu, sunt la magazine in oras vopsea pentru sprancene, iti iei o culoare mai inchisa, cum preferi ti trebuie si oxidant, il gasesti tot acolo, si ambele costa pana in 20 lei si le ai pentru mult timp, e usor sa te vopsesti acasa si te tine vopseaua 5, 6.7 zile, iar daca vrei sa se cunoasca si mai tare le dai cu creion negru deasupra succes
Exact asa sunt si eu, ale mele sunt blonde si incerc sa le dau cu putin creion, arata super! Bafta!
Adinamaria18 întreabă: