| Maria_7350 a întrebat:

Buna!happy am stat cu un baiat acum 2 ani 5 luni si el este in spania. De 8 luni stau cu alt baiat care este de unde stau eu si am si facut-o cu elstraight face de 3 saptamani am venit in spania la mama si baiatu acela este aicistraight face daca mai stau aici incet incet sentimentele ce le simt pentru baiatu din tara le simt pentru acesta din spaniastraight face ce sa fac?:o sunt foarte confuzastraight face eu mai am o sora mai mica si ea vrea sa ramanem aici in spania la scoala langa mamastraight face si baiatu acesta vrea sa vina in tara dar a spus ca daca raman aici in spania de tot ramane si elstraight face as ramane aici dar nu stiu ce sa fac...nu stiu cum ii cu scoala aicistraight face daca ma pot acomoda...straight face plzzz help!straight face dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| InnocentSmile a răspuns:

Wa...e o situatie destul de complicata...dar totusi am o nelamurire: ai facut-o=ai intretinut relatii sexuale cu el,nu?[daca e asa,at ai facut o mare greseala],dar legat de problema asta cu spania,eu zic ca daca esti o persoana sociabila te vei acomoda la scoala si nu va fi o problema,dar daca nu esti sociabila at vei fii nevoita sa-i spui mamei tale ca nu te poti acomoda si ca vrei sa fii in tara.
acum legat de cei doi baieti eu as spune sa-i spui celui din spania ca nu mai simti nimic pentru el[probabil il va durea adevarul,si iti va fi si tie greu sa-i spui, insa trebuie! daca nu ai curaj sa faci asta(sa-i zici), atunci macar va trebui sa-i dai de inteleg prin comportament.[nu uita:faza cu despartirea de cel din spania o vei face doar daca esti sigura ca vrei sa stai sau sa tii legatura cu cel din Romania].
aoleu deci este foarte complicata problema ta!sad
sper ca te-am putut ajuta macar putinstraight face
pupici mici:*

2 răspunsuri:
| DiaNa357 a răspuns:

Buna.
Eu cred ca cea mai buna solutie ar fi sa ramai in spania, scoala este mai ushoara acolo decat in romanai, este mult mai frumos pe acolo decat pe la noi. Uita baiatul cu care ai facut-o si incearca sa te reindragostestide tipul din spania pentru ca din cele spuse de tine:chiar te iubeste sincer si faptul ca nu tea inshelat in acest timp da dovada de iubire sincera si foarte mare.
Sper ca te-am ajutat:*:*:*

| fulgaaa a răspuns:

Daca sti bine limba spaniola o sa te descurci destul de bine.winking:*.