| AnnonomusAnonimusAnonimus2013 a întrebat:

Buna am su eu o problema dermatologica...vreau sa scap de cosuri si punctele negre de pe fata dar fara cheltuieli prea mari si daca se poate cu remedi naturiste si intr-un timp foarte scurt... Funda

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
Tratament împotriva acneei
Amestecă 25 cl ulei de măsline cu 100 de picături de ulei de lavandă. Cu ajutorul unui disc demachiant, aplică amestecul pe zonele afectate. Vei observa rezultatele în câteva zile de tratament.

Sau ulei de masline simplu!

Albusul de ou, impreuna si tarata
Facut masca si il lasi 15 min

http://www.sfatulmedicului.ro/Acneea/tratament-naturist-pentru-acnee_1427

| Katoteshika a răspuns:

Pare putin scarbos...
date cu crema de oaie...
si eu am multe cosuri si puncte rosii si folosesc crema de oaie...
roagati bunicii(bunica)
ea m-a ajutat si in max 3-4 zile ai o fata netedawinkingwinking
funda?

| AnnonomusAnonimusAnonimus2013 explică (pentru Katoteshika):

De unde fac rost de crema de oaie?laughinglaughing

| Katoteshika a răspuns:

Mie mi-a dat bunica ca a facut ea...

| AerDeMunte a răspuns:

Incearca cu miere amestecata cu scortisoare si fa-te cu aia pe partea cu cosuri. Apoi dupa cateva ore lasate asa te speli cu apa calda. Nu stiu cat efect are cel putin la mine nu si-a facut efectul. Am auzit ca scapi de astea in cateva zile. Sau iti zic sa de dai zilnic pe fata cu solutia asta: Zeneryt, Dar asta nu e naturist.

| petronela1999 a răspuns:

Eu folosesc următorul remediu si coşurile îmi dispar foarte repede, dar cele care sunt copate trebuie sa le spargi în aşa fel încât să iasă toată chestia aia alba. Coşurile sparte vor dispărea mai greu. Deci pui pe vată spirt şi îţi dai pe toată faţă de vreo 2 sau 3 ori, până simţi că este de ajuns. Repeţi asta în fiecare seară.