| yoyoo a întrebat:

am tone de probleme, mi-e din ce in ce mai greu.As vrea niste nume de jocuri care m-ar putea elibera de tristete, de stress.Sau alte activitati pe care le-as putea face.Multumesc.

5 răspunsuri:
| JensenB a răspuns:

Depinde de tine.
Sunt o multime de optiuni ca sa te eliberezi.
Fa o plimbare daca este soare afara. Nu asculta muzica trista, nu asculta / nu te uita. La ceva care ti-ar putea aduce a minte de ce esti trista.
Jocuri sunt o mie, unul care sa te si ajute mai rar. Gandeste-te la ce te face fericita si cauta un joc care sa includa acel ceva.
Success.

| TheAce a răspuns:

Buna.Nu stiu daca jocurile te vor ajuta. Tind sa cred ca nu. Incearca sa gasesti un hobby potrivit pentru situatia ta ( unde sa te poti ''descarca'' de toate emotiile negative). Ai putea sa tii un blog sau chiar sa te apuci sa scrii dincolo de blog. Ori pictura/desenul daca ai talent aici. Sau un sport care te ajuta sa-ti canalizezi aceste sentimente intr-un mod pozitiv (karate, judo etc). Mult succeshappy

| angelsaredickswithwings a răspuns:

Sa te uiti la multe filme si seriale

| Pruna_Albert_1989 a răspuns:

Uite niste jocuri -metin2 -cs(counter.strike) Orice fel -gta san andreas samp -Forge of empire -Minecraft Sper ca am fost de ajutor jocurile astea imi plac mie FUNDA VOT?