Da, este gresit si nesanatos si chiar in anumite grade de rudenie directa, sa ai relatii cu verisorii de sange, fiindca copii pot ies cu handicap mental sau fizic.
Chiar nu ai gasit pe nimeni cu care sa ai relatie din cele 7 miliarde de oameni de pe pamant, taman cu copilul unei verisoare?
Daca este minor, vezi sa nu intri la pedofilie si sa faci puscarie.
Pai relatia voastra este practic interzisa si de legile din Romania si de biserica. Si da, este gresit din orice punct de vedere, aveti acelasi sange...
Da e greșit si legea nu permite asta. Mai ales dacă aveti contact sexual, se numeste incest si se pedepsește
Potrivit art. 377 CP, "Raportul sexual consimţit, săvârşit între rude în linie directă sau între fraţi şi surori se pedepseşte cu închisoarea de la un an la 5 ani".
Nu știu cum sunt alți oamenii!
Dar îți spun cum cred eu cu Adevărat, ce consider eu, în realitatea! și Adevărul!, meu. Normal!
Nui normal, ca între veri, verișoare, frați Doamne Dumnezeule ferește! Să existe relație intime! Sau o relație de "iubire",...
Poți avea o relație ca între verișorii, ca între frați cu Adevărat, nu altceva ce este anormal! Bolnav!
Gradul de rudenie se calculeaza ducandu-te in urma pana la primul predecesor comun si se numara liniile de legatura. Copiii si parintii sunt rude de gradul I. Fratii sunt rude de gradul II, pentru ca sunt 2 linii, una de la primul frate si a doua la cel de al doilea frate. La fel si bunicii cu nepotii, o linie merge la parinte si o alta linie la bunici, deci sunt 2 linii. Unchii si matusile sunt rude de gradul III, pentru ca sunt 2 linii pana la bunicul comun si inca o linie pana la unchi sau matusi. La fel si strabunicii, sunt tot rude de gradul III. Verii primari sunt rude de gradul IV, pentru ca sunt 2 linii pana la bunicul comun si alte 2 linii pana la verii primari. Verii de gradul al II-lea sunt rude de gradul VI, 3 linii pana la strabunicul comun si alte 3 linii pana la varul de gradul II. Legea se opreste la gradul IV, adica verii primari, în toate situatiile de incompatibilitate. In opinia mea, daca familia este unita si se stiu de rude, nu este permisa legatura, dar legea nu pedepseste o astfel de legatura.
anonim_4396 întreabă:
Suva întreabă: