anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am trecut cu groaza peste acest an scolar.Sa descriu: dintr-o clasa de 30 de elevi doar 2 vorbeau cu mine, nu prea ieseam in pauze pentru ca nu aveam cu cine, sa stai 6 ore in banca fara sa vb cu nimeni e tare greu... poate nu stiu sa socializez, oricum ce pot face? stiu ca prietenii nu sunt cei mai importanti, dar totusi...astept sfaturi.Mersi.O zi buna tuturor.

Răspuns Câştigător
| ??DongRi a răspuns:

Vad ca asa "virtual" nu`ti vn chiar f greu sa vorbesti cu oamenii, poate ai vreo teama cauzata de infatisarea ta, poate ai vrea sa fii altfel. poate nu e chiar asa, dar asta cred eu. dar, stai linistita, nici macar colegii "cei mai populari"[ si vorbesc de cei care chiar merita sa fie, sunt buni, generosi, amuzanti] nu sunt mereu multumiti sa fie bagati in "aceeasi oala" cu cei care striga efectiv dupa atentie. daca vrei, mai destinde`te, relaxeaza`te in vacanta asta, pune`ti ordine in ganduri, schimba`te daca simti nevoia si ocupa`ti timpul cu mai multe hobby`uri. de exemplu daca esti in pauza si stai in banca ia`ti cu tine o revista si citeste`o din banca, asa ai un motiv sa stai in clasa sau deseneaza ceva, citeste. colegii nu o sa considere ca stai in clasa pentru ca nu ai ce face, ci mai degraba ca esti ocupatahappy.

2 răspunsuri:
| ℓίίίgнт a răspuns:

sad Poi daca uh nu socializezi nu poti rezolva nimic,dar daca te integrezi si uh,iti schimbi putin mentalitatea.te deskizi la minte si accepti mai multe.o sa fii si tu acceptat/a :X la un prieten trebuie sa accepti bune si rele, indiferent, depinde kate rele raised eyebrows.mai bagate si uh pe acolo...shy o sa fie bine love struck

| anytimeanywhere a răspuns:

Incearca sa fii mai sociabil! happy ba da prieteni te ajuta foarte mult in clipele grele si in momentele bune si in momentele rele! :X