| →ღ♥•þί†ίк•♥ღ←_5819 a întrebat:

Am trecut peste faza cu baiatul acela i-am acceptat propunerea apoi peste vreo 5 zile ne-am despartit... nu mi s-a parut ceva ciudat oricum si eu vroiam sa ma despart de el pentru ca aveam nevoie de putina libertate ca incepea faza cu tezele... am trecut si de faza cu tezele#:-s... apoi m-am indragostit de fratele lui laughing si nu stiu cum sa ii spun asta worried defat nu-i greu pentru ca este foarte intelegator dar faza este ca fratisu' nu stie si nu stiu ce sa fac din cate am inateles si lui ii place de mine dar imi este frica de raspunsul pe care o sa il primesc de la fostul meu boyfriend( alex) voi cei care sunteti mai mari si ati mai trecut prin asta va rog ajutati-ma si pe mine ca's disperata si nu as vrea sa ratez o asa sansalove struck

Va multumesckiss

Răspuns Câştigător
| Ros3Blu3 a răspuns:

Daca alex inca mai tine la tine iti zic eu ca tie o sa iti zica ca da nu are nimic impotriva da pe el[fracsu] il va pune sa zica ca nu vrea sa fie cu tine

4 răspunsuri:
| →ღ♥•þί†ίк•♥ღ←_5819 explică:

Ma scuzati dar am uitat sa mentoinez la intrebare faptul ca el este mort dupa cea ma buna prietena a meacryingcrying

| ady_8732 a răspuns:

Nu stiu daca te mai ajuta raspunsul

dar sfatul meu e sa nu ai o relatie cu fratele exului pentru ca l-ai face sa suferi si fratele sau pana la urma te va las apentru fratele sau, si vei suferii, si nu se merita oricat de buna ar fi sansa asta

parerea mea

| maiu a răspuns:

Eu sincer iti sugerez sa vorbesti si fostul tau, sa deveniti prieteni si o data ajunsa prietena cu fostul ormal ca o sa ajungi imi aproape si de fratele lui.Incet incet afla de la alex daca fratele lui te place si actioneaza daca da, daca nu nu e nimic macar te-ai ales cu un amicwinking. Noroc!