| loove_5215 a întrebat:

am un baiat la scoala care tot ma loveste da rau de exemplu azi mi-a da t cu picioru in piciorul meu si m-a durut foarte tare dar numai pe mine ma loveste Oare ce inseamna asta si apropo ce as putea sa ii zic ca nu vreau sa il parask si ma mir cum are curaju sa dea intr-o fata. vrea sa spun ca lui i-a placut de mie si mie de el si stia asta.mersi bye

Răspuns Câştigător
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Aoleu... îmi pare rău sincer de generaţia asta, şi aproape că mi-e milă că fac şi eu parte din ea. Sincer. Pe vremuri, persoanele dragi le îmbrăţişai sau le sărutai. Cred că am dormit prea mult şi m-am trezit într-un timp în care loveşti sau îţi baţi joc de persoanele care îţi plac. Nu ştiu, mie mi se pare puţin ciudat. Vrei să afli dacă te place? Întreabă-l.
Şi tu crezi că dacă te loveşte doar pe tine, îi place de tine... oke. Să presupunem, prin absurd că ai fi cu el. Te-ar lovi în continuare, te asigur. Să presupunem că te-ai logodi cu el. Ar începe să te bată. Să presupunem că treci peste toate astea şi vă căsătoriţi. Te-ar omorî în bătaie. Nu mai pare aşa de amuzant, nu?
Îmi pare rău de ostilitatea răspunsului, dar aşa ceva îmi depăşeşte logica mea măruntă...

10 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Pai asa nu iti dovedeste decat ce fel de caracter are: eu il vad ca pe un baiat foarte violent.Cred ca ar trebui sa vorbesti cu un profesor, eventual cheama-ti dirigintele la cancelarie happy.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Unii baieti mai. saraci cu duhul, cred ca asa sunt bagati in seama, prin bataie. Daca ti-a placut de el, acum ca da in tine iti mai place? Evita-l ca este un badaran.

| Ana a răspuns:

Daca nu vrei sa-l parasti atunci suporta.

| maryana5 a răspuns:

Paraste-l!
Ce prostie! De ce nu vrei s-o faci?
Crezi ca el va inceta asa de buna voie? Prostia genetica nu se vindeca sa stii!
Spune-i dirigintei neaparat.
Daca situatia se complica iti sugerez sa le spui parintilor.

De ce sa suferi tu pentru un prost?
Ia masuri!

xoxo, mary

| kaya a răspuns:

Ce baiat mai e asta care da intr-o fata? Pai pune-l sa isi masoare forta cu un baiat nu cu o fata, si daca nu il parasti macar nu il mai lasa sa dea in tine ca doar nu esti carpa lui. Din cauza ca nu il spui cuiva da in tine ca stie ca taci. Dar un sfat bun e sa nu lasi pe nimeni sa isi bata joc de tine lovindu-te sa te aperi ca nu esti carpa:winking

| alexa18 a răspuns:

Buna, incearca sa il intrebi de ce da in tine. Iti spun eu, e indragostit de tine. Si mie mi s-a intamplat acest lucru si am ajuns sa fiu cu el.Incercati sa rezolvati comunicand.
Pa pa.

| loove_5215 explică:

Nu sunt cu el ci nu vreau sa il parasc la vreun profesor

| georgiana_5779 a răspuns:

Poate ca nu a putut suporta refuzul si asta e un mod de razbunare. ar trebui sa vorbesti cu el sincer, sau daca crezi ca nu se poate spune-i PARINTELUI

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum au ajuns copiii din ziua de azi, atat de violenti.sa stii ca si eu am astfel de "specimene" la mine la scoala si din fericire am un diriginte foarte exigent, care isi apara clasa si cei care se iau de noi ii 'arde'. Te sfatuiesc sa apelezi la fel ca mine la un profesor sau la parinti fiindca nu o sa te lase in pace de buna voie si apropo baietii care dau in fete dau dovada de lasitate, nici de cum de curaj...

| ioanaamicor18 a răspuns:

La ce sc esti?