Hei.
eu o contrazic pe doamna din nainte.
deci sigur te place, dar nu vrea sa-ti arate sti si tu cum sunt baieti, ce sa le faci?
deci el te place chiar foarte mult si incearca sa-ti arate prin gesturi nu prin vorbe. poate e "timid" cand te vede. profita de asta si incearca sa vezi daca iti faci prieteni baieti cum reactionea sau cev ain genu.
incearca sa zicem ti-a cazut pixu in timpul orei chiar mai sus de banca lui. vezi daca se simte si ti-l da sau nu.
mult succes cu el si la scoala!
:*
Nimic din ce ai spus mai sus nu arata ca te place. Te trateaza ca pe o colega oarecare.
Hey eu cred ca te place vorbeste ca el si aflaa daca te place nu ristiii nu castigii sukes :*!
Vorbeste cu el. poate nu stie ce vrea. din moment ce te priveste mereu. privestel si tu... apoi sigur va fi hotarat
Michelin e adevarat ce spui!
Da si azi mi-a spus "pa" ce nu imi spunea mai mereu.
eu cred ca ma place
si nu stiu sigur.
dupa cum se poarta
Da si e ffffff timid. cu fetele dar cu mine se comporta altfel nu cu toate fetele.
si azi o colega l-am intrebat ccred ca e a 12-a persoana care il intreaba si a spus mmmmmmmmmmmmm nu, si dupa nu nu nu.
deci s-a gandit cam mult si in general cand spui mmmm e cam mmmmdaa.nu mai el e prea timid sa imi spuna sau sa isi exprime sentimentele fata de ale meleeee