| Georgiana0505 a întrebat:

Am un coleg nou, care este genul de baiat mai retras cand vine vorba de fete. El e cu fotbalul, si baietii. Nu stiu nimic despre trecutul lui. Am incercat o data sa vorbesc cu el pe facebook, dar convorbirea nu a rezistat prea mult. Pare asa nepasator cand vine vorba de mine, si undeori mi se pare ca ma evita, alte ori nu. Astazi a fost pentru prima data cand l-am vazut ca se uita fix la mine, iar asta s-a intamplat in ora de istorie. Pentru ca sunt obisnuita sa-mi indrept privirea spre el, m-am uitat la el si hop surpriza! Si el se uita la mine, si ne-am uitat unu la altu vreo 15 secunde. laughing) Acum eu nu stiu ce sa fac. cum sa intru in vorba cu el... Help me! happy Funda.

Răspuns Câştigător
| DaKing_ALex'ww_1998 a răspuns:

Sigur te place pentru că nu te bagă în seamă fiind mai retras dacă nu te plăcea te băga dar aşa e timid. şi în legătură cu intratul în vorbă... Du-te şi tu când joacă fotbal sau ceva şi fă-i galerie sau ceva de genu să te bage în seamă iar dupa ce termină te duci la el şi îi spui că e bun...şi de acolo tot evoluezi până unde vrei tu, sau ceva de genu laughing

2 răspunsuri:
| bunelutu a răspuns:

Astia timizi sunt niste amanti supremi

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu trebuie să-i arăți că ești disperată după el, acum lasă-l pe el să te abordeze, nu uita că mai este și timid.
Pa, pa.