Poate ca prietena ta a vrut sa te ajute stiind ca tu nu ai curaj sa o faci. Nu cred ca a vrut sa faca ceva rau sau sa te superi pe ea, desi poate ca nu si-a dat seama ca o sa te deranjeze. Ca sa iti dai seama ce doreste el trebuie sa astepti sa vezi cum decurge mai departe relatia voastra. Ori va apropiati ori va departati.
Poate prietena ta a vrut sa te ajute sau poate e gura sparta. Pana la urma e bine ca a aflat si acel baiat despre intentiile tale, astfel te-ai lamurit si tu. Acel raspuns, "poate" poate insemna ori ca te simpatizeaza, dar nu-i sigur daca vrea sa inceapa o relatie cu tine, ori ca nu-i place de tine si n-a vrut sa te faca sa te simti prost. Baga-te cu el in seama in zilele ce urmeaza pentru a te edifica. Legat de prietena ta, tu decizi daca o mai pastrezi sau nu.
E greu sa diger chestia asta la ora asta, sunt zapacit. Promit ca vin maine cu un raspuns.
Am avut și eu o experiență similara cu o fata doar ca m-a refuzat, alta data sa nu mai spui la astfel de prieteni asemenea secrete, dacă tot s-a băgat "prietena" ta ai putea sa o pui pe ea sa-l întrebe dacă te place