| 22Ale0 a întrebat:

Buna, am un comportament ciudat care constă prin mișcarea buzelor iar după îmi sug sângele.
Și ori îl închid, ori ma mânjesc cu el.
Sau îl pun într-o punga și îl las doar ca mna uneori uit de el și când îl iau mirose și mna după ce îl pun în punga fac poza la sânge.
Și mna fac asta de la vârsta de 5-6 ani. Nu ma pot opri și m-am obișnuit cu gustul și mirosul.
Întrebarea la care vreau sa ajung este ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

La psihiatrie nu ai ajuns inca?
Findca asta este caz grav si urgent, de psihiatrie!

| 22Ale0 explică (pentru Violleta2022):

Nu pentru ca bunica mea a spus ca eu nu sunt de psihiatrie, și ca la mine nu e e cazul

| Violleta2022 a răspuns (pentru 22Ale0):

Bunica ta este medic?

Nu este

Atunci mergi la psihiatrie cat de curand posibil, fiidca comportamentul tau NU este al unui copil santos, ci cu tulburari mentale.
Imi pare rau sa-ti spun, dar trebuie sa iei in serios problema ta, ca nu-i de joaca cu asa ceva.

Încerc dar alți nu o iau

Nu vorbim de altii aici, ci de tine!
Tu trebuie sa o iei in serios si tu trebuie sa mergi la un medic psihiatru, pentru o evaluarea corecta si tratament adecvat.

Eu făceam terapie cu o doamna psihoterapeut doae nu știu dacă mai fac sau nu

17 răspunsuri:
| 1onurSimion a răspuns:

Totul părea "ok" cu muscatul buzelor...

Până la faza cu punga acolo este altceva ce eu nu știu ce ai de te manifești comporți așa dar la tine este ceva foarte ciudat și foarte probabil trebuie sa mergi la psiholog ca acolo sigur afli ce se întâmpla de faci așa ceva.

Te muști Până îți săi săngele nu-i deloc normal și Sănătos eu nu am știut Până în seara de acum că există așa ceva și poți să-ți faci așa ceva ți-e însuți ca și om trăiești ceva foarte orbil și inuman nici în scene de groaza eu n-am văzut așa ceva...

| 22Ale0 explică (pentru 1onurSimion):

Îmi plac foarte mult filmele horror cum ar fi American psycho, Halloween, scream

| 1onurSimion a răspuns (pentru 22Ale0):

Pâi și la un Psihiatru la un doctor de familie nu aveți de gând să mergeți? Să aveți grijă de sănătate dumneavoastră mintală? Fiindcă din întrebările Dumneavoastră nu prea stați deloc bine cu sănătatea chiar deloc.

Vă mai vedeți cu minora? de 15 ani? Pe care ați spus a-ți Afirmat ca ve place acea minore fără Discernământ doar de 15 ani în care o aduceți acasă la Dumneavoastră. Soția Dumneavoastră știe că va plac minorele? Și ca aveți o relație cu o minoră și va place așa cum ati frima de acea fată minoră. Aveți de gând sa faceți ceva în privința sănătății mintale grav rău pe care o aveți la un medic de familie mergeți? Aveți de gând să vă luați tratamentul în privința pedofilie infantile a racolarea unei minore din autobuz.

Considerație "normal" faptul cu afirmația că vă palce o minoră de 15 zece ani fără discernământ este asta o "normalitate " sa existe o relație între un om de vârsta de 44 de ani și o minoră de 15 zece ani?

Eu nu sunt barbat eu sunt o fata care are 15 ani si am pus întrebarea aia ca sunt un sofer de 44 de ani pentru ca nu am auzit asa ceva sa se întâmple și am vrut sa vad cam ce ar răspunde lumea ca am și eu dreptul sa fiu curioasa

| 22Ale0 explică (pentru 22Ale0):

Ale vine de la numele de Alexandra nu înțeleg cum nu ți-ai putut da seama

| 22Ale0 explică (pentru 22Ale0):

Sincer nu cunosc nici un barbat sofer de 44 ani e prea mare diferență și e ilegal

Bunica mea spune ca eu nu sunt de psihiatrie eu nu foc tot timpul ziua o fac uneori dar noapte o făceam de mai multe ori

| 1onurSimion a răspuns:

Cred acum nu știu sigur da din câte știu oamenii stresați se mușcă de buze sau care se gândesc la probleme au tircurile astea de a mușca de buze da acum nu știu ce sa zic la tine depășește cu mult situația ta ce faci cu buzele tale de le aduci în halul ăla te aduci în halul ăla asta este sigur ceva dereglare mintală de se ajunge până în halul de-ți provoci sângerarea buzelor boss este jale rău fugi Doamne Dumnezeule ferește la medic ceva că te agravezi Doamne Dumnezeule ferește și ajungi canibal...

| 1onurSimion a răspuns:

Te văd mâine pe aicia cu altă întrebare canibală cum să-ți amputezi sprâncenele în sodium de bicarbonat sau cum să-ți prăjești o ureche în acid monohydrat cu fosfor...

| ApolloCelSmecher a răspuns:

Mi se mai întâmplă și mie