| NutellaFinetti a întrebat:

Am un fel de problema...deci, INCEPUTUL:
-sunt 2 fete,surori si BFF-urile mele
-ele au un fel de verisoara dar nu chiar verisoara...e fiica nanei uneia din ele
-noi,vara ne intelegeam bine,adica si eu cu fetele si "verisoara" lor
CONTINUTUL:
-noi ieseam aproape in fiecare seara, doar ca era si unul care eu nu puteam sa il suport.Era un bou si se credea buricul pamantului
-a inceput scoala, si nu prea am mai iesit pe afara...
-dar fetele si "verisoara" lor au continuat sa mai iasa
-eu cu "verisoara" lor ma inteleg bine...nu avem nici o problema
SFARSITUL:
-in cuand vine ziua mea,si scot fetele adica prietenele mele la o izza
-apoi cu BFF-urile mele,venim acasa si mancam tort si ne uitam la un film
-am sa o invit si pe "verisoara" lor,pentru ca e o fata de treaba
-eu as vrea sa fac in asa fel incat sa fiu mai buna prietena cu ea,pentru ca e o fata foarte de treaba, chiar daca e cu 2 ani mai mare decat noi.
-daca vine vara,vreau sa mai iesim pe afara,sa ne intelegem bine,poate nu mai iese si boul ala.
Intrebare: Cum as putea sa fac sa ma imprietenesc cu ea? sa fim din nou prietene, sa iesim pe afara...

Răspuns Câştigător
| Ucaa a răspuns:

O poti invita s arata-i ca si tu esti o persoana sociabila, d treaba si prietenoasa. Fi deschisa la subiecte noi si nu te stresa sa demonstrezi calitatile tale. Fi naturala si relexata si apoi iti ies la iveala si calitatile. Arata-i ca merita sa-i fii prietena happy Bafta :*

1 răspuns:
| Fatanumarul1 a răspuns:

Poti incerca sa discutati despre hoobyurile voatre,sun-o sa mergeti la o pizza sau in oras, invit-o la ziua ta, cu cat vei gasi subiecte de discutie, va intalniti, vorbiti prin sms sau la telefon, adica cu cat comunicati mai mult o sa va imprieteniti si totul va fi ok. puppy dog eyes Funda? puppy dog eyes puppy dog eyes puppy dog eyes puppy dog eyes puppy dog eyes puppy dog eyes :*