| Ramonaaaa a întrebat:

Bunabatting eyelashes!
Am un fost coleg de clasa care ma place inca din clasa 1.Nu l-am bagat niciodata in seama si nici nu i-am dat sperante insa el a continuat sa insiste.In ultima perioada, am impresia ca s-a resemnat cu situatia, probabil gandindu-se si la faptul ca vom merge la liceu in curand.
Noi suntem amandoi fani ai serialului "The Vampire Diaries" si discutam mereu despre acesta. El mi-a zis ca are o prietena care are absolut toate cartile si ca le va imprumuta de la ea.
Intrebarea mea ar fi : As fi prea nesimtita daca i-as cere si eu imprumut aceste carti? Ar suna ca si cum profit de el sau profit de faptul ca ma place ca sa obtin ce vreau, fie si un lucru atat de neinsemnat?
Stiu ca este destul de aiurea insa, intr-un fel, nu stiu daca ar fi ok sa i le cer imprumut. Voi ce credeti?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| ignore a răspuns:

Nu ai fi nesimtita. doar sunteti si pr si aveti un lucru in comun.

2 răspunsuri:
| NoNameMe13 a răspuns:

Stie ca esti o fana foarte mare a acestui serial, deci nu va crede ca profiti de el. Poti sa i le ceri imprumut cu incredere. Nu, nu ar suna ca si cum ai profita de el. Stai linistita! :*

| Morena30 a răspuns:

Este foarte normal pentru ca la urma urmei sunteti doar prieteni, nu i-ai dat niciun fel de sperantawinking.