| JustaLittle a întrebat:

Am un iubit si as vrea sa ii zic asta mamei. Relatia mea cu ea e destul de rece.luni (22 dec) fac 14 ani, baiatul e cu o luna mai mic decat mine si luni vrea sa imi dea un cadou. M-am gandit sa ii zic mamei cand vin acasa ce e de la acel baiat si sa ii zic atunci ca sunt impreuna cu el. Credeti ca e o idee buna sa ii zic atunci? Sa ii zic atunci,in preajma sarbatorilor? Il cunosc pe acel baiat de cand eram mici,il cunoaste si fratele meu...e un baiat cuminte,nu bea,nu fumeaza, etc
Cum sa ii zic mamei?

4 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Daca nu ai o relatie apropiata cu mama ta, nu.i spune. Poate in timp iti gasesti un alt prieten. Esti tanara, ai timp, totul este posibil. Nu depinde de noi in totalitate pe cine si cand iubim. Sarbatori fericite!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca va fi fericita sa audă ca iti place de un băiat de la vârsta asta, dar daca tu consideri ca îl placi asa mult, spune-i. E mama ta. O sa te ajute. Mereu o va face.

| JustaLittle explică:

Am uitat sa mentionez ca doar ne pupam, imbratisam si ne tinem de mana, eventual ne facem cadouri. Atat.

| PapusikTha a răspuns:

Pur si simplu spune-i. sunt sigura ca o sa fie de acord daca o sa vada ca e baiat bun si o sa aiba grija de tine. mai ales daca aveti o relatie asa lunga. Funda?